Af - 17/01-14 12:43

Så meget fik Baronessen for sin kæmpevillaSå meget fik Baronessen for sin kæmpevilla

TV-Baronessen Caroline Fleming har solgt sin bolig i Hellerup. Nu er prisen blevet offentliggjort.

storybild

Hambros Allé 4 har skiftet ejermand. Caroline Fleming har mistet 7,5 millioner kroner på salget. (Billede: Ivan Eltoft Nielsen)

Hambros Allé i Hellerup er blevet en kendis fattigere, efter Baronesse Caroline Fleming i december fik solgt sit palæ - eller slot, som almindelige dødelige måske kan fristes til at kalde det.

Her er 10 gader, du nok ikke har råd til at bo på
Her er 10 gader, du nok ikke har råd til at bo på

19 millioner lød handlen på, men selvom det er en pæn sjat penge, har TV-baronessen langt fra overskud på købet. Hun gav nemlig selv 26,5 millioner kroner i 2008, og hendes oprindelige salgspris var 25 millioner kroner. Det skriver Boliga.

Caroline Fleming har altså tabt 7,5 millioner kroner på boligen, og hun har måttet vente næsten to år på at få den solgt. Det er dog ikke helt unormalt for boliger i den klasse, mener ejendomsmægleren i salget, Ivan Eltoft Nielsen.

- Det er meget forskelligt. Det kommer lidt an på, hvordan man er startet med udbudsprisen. Nogle ting bliver solgt til prisen og andre bliver forhandlet. Men vi har kun haft den i to måneder, så vi har faktisk været hurtige på den, siger han til mx.dk.

Tv-baronessen skal være reklamesøjle for firma
Tv-baronessen skal være reklamesøjle for firma

Han mener ikke, at ejendommens tidligere ejer har haft indflydelse på købers beslutning.

- Det er uden betydning. Jeg tror kun, det er ejendommen, folk kigger på. Og den er absolut i den gode ende. En smuk, klassisk palævilla på en af de bedste veje i området og i landet, siger Ivan Eltoft Nielsen om det 261 kvadratmeter store palæ.

Hambros Allé danner ramme om nogle af de største bolighandler i landet, og nogle af de største kom i netop 2008, hvor Caroline Fleming og to andre handlede tre ejendomme til i alt 135,5 millioner kroner.

Mæglerens nye succes-trick: Ærlighed!
Mæglerens nye succes-trick: Ærlighed!

Men baronessen er ikke den eneste, der har tabt penge på salg her. Den nu konkursramte erhvervsmand og tidligere bokser Hans Henrik Palm tabte 25 millioner, da han solgte sin bolig videre, og komponist Bent Fabricius-Bjerre mistede syv millioner på sit Hambros Allé-palæ.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx