Af Peter Ølholm Hansson - 14/08-17 22:49

Dansk restaurantkæde sablet ned af anmelder: Her er direktørens svarDansk restaurantkæde sablet ned af anmelder: Her er direktørens svar

Direktøren for restaurantkæden Flammen er ærgerlig over den meget lunkne anmeldelse, som en af hans filialer fik i weekenden.

storybild

Familien bag restaurantkæden Flammen: Martin, Kristina, Ketty og Flemming Rosenfeldt Sunddal. (Billede: PR-foto)

»Vi beklager meget den oplevelse, som er beskrevet i artiklen, og mener ikke, at denne anmeldelse giver et retvisende billede af den kvalitet, vi normalt leverer. Dette er underbygget af de gæsteanmeldelser, vi har, og løbende modtager.«

Sådan siger Elias Tychsen, der er direktør hos buffetkæden Restaurant Flammen, efter en anmelder fra Finans.dk har besøgt en af kædens filialer. Anmelderen var mildt sagt ikke begejstret og kvitterede med drøje hug og en enkelt stjerne til Flammen, der bryster sig af at servere 15 slags kød og et væld af tilbehør for 199 kroner.

»Jeg har svært ved at forestille mig, at der står faglærte kokke og er stolte af noget som helst af det, der foregår på Flammen. Ret beset bliver der ikke kokkereret på stedet. Der bliver klippet poser op, hældt ud af bøtter og glas, og så bliver der stegt kød,« fnyste madanmelder Anders Halskov på finans.dk.

Anmelderen fortsatte sin nedsabling af Flammen og fremhævede den farserede vildsvinemørbrad som det absolut værste fra kødbuffeten. Mørbraden var ifølge Anders Halskov pakket ind i en sødlig fars, og anmelderen mistænkte dyret for at være omkommet af tørst snarere end skudt på jagt. Ydermere mente anmelderen, at forretsbuffetten var sørgelig, salatbaren var kedelig, og flødekartoflerne var pjaskede.

Direktør Elias Tychsen tager anmeldelsen meget alvorligt og hilser den konstruktive kritik velkommen:

»Af denne grund analyseres denne henvendelse, så vi fremadrettet bliver bedre. Vi håber, Anders Halskov får en bedre oplevelse, næste gang han besøger os,« siger Elias Tychsen fra Flammen, som er familieejet og har 13 restauranter i Danmark.

Selvom anmelderen ikke var begejstret for maden, så var Anders Halskov dog positiv over konceptet, som Flammen kører.

»Jeg er fuld af sympati for idéen om en billig, familievenlig restaurant, hvor man kan få et hæderligt, usnobbet måltid mad, som alle kan forstå. Grill-buffet-idéen er heller ikke tosset (...) Og havde kødet nu været stegt en anelse mindre, havde tilbehøret nu været frisk og hjemmelavet (...), havde der nu været store fade med et lille udvalg af frisklavede blandede salater i stedet for et rædselskabinet af færdigvarer, så kunne Flammen have lyst klart i den billige ende af dansk gastronomi,« skrev Anders Halskov.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx