Af Amalie Abildgaard - 27/09-17 21:06

Stor biograf og 45.000 kvadratmeter: Her skal kæmpe shoppingcenter liggeStor biograf og 45.000 kvadratmeter: Her skal kæmpe shoppingcenter ligge

Borgere i Nordsjælland kan se frem til at blive forkælet med et nyt stort indkøbscenter, hvis alt går efter planen.

storybild

Investorerer har fået politisk opbakning til at gå videre med planerne om et kæmpe indkøbscenter mellem Kokkedal og Hørsholm. (Billede: Erik Refner)

Hotel, kæmpe biograf og stort handelsstrøg.

Det er blandt andet, hvad nordsjællændere kan se frem til, hvis alt går som planlagt med et nyt indkøbscenter mellem Kokkedal og Hørsholm, hvor Cirkelhuset og Nordsjællands Grundskole og Gymnasium ligger.

Det skriver Frederiksborgs Amtsavis.

Investorerne har fået politisk opbakning til at gå videre med planerne om det store indkøbscenter.

Planen er, at der skal bygges de førnævnte kæmpe biograf, et stort hotel og et handelsstrøg, der er omgivet af op mod 45.000 kvadratmeter med store butikker, pladskrævende varer.

Det nyte center kommer dog til at gå kraftigt udover Lyngby Storcenter i Gentofte og den vestlige del af Hillerød, hvor beregninger viser, at de vil miste otte procent af omsætningen. Det sker fordi , man forventer, at Hørsholm og Kokkedal samlet set vil opleve en stigning i omsætningen på 570 millioner kroner årligt.

Borgmester i Fredensborg Kommune, Thomas Lykke Pedersen (S), er dog tilftreds.

»Størstedelen af handelslivet i Hørsholm støtter planerne, fordi det vil styrke området. Vi håber, at Erhvervsstyrelsen vil se på området som en helhed,« siger borgmester Thomas Lykke Pedersen til Frederiksborgs Amtsavis.

Byrådet i Fredensborg Kommune vedtog mandag aften at anbefale, at Erhvervsstyrelsen udpeger området til aflastningscenter, hvilket er første afgørende skridt mod at realisere projektet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Gæst opdagede svineri i dansk skov:...
bt.dk
Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx