Af - 25/03-14 23:08

Facebook i nyt milliard-sats: Her er Zuckerbergs vilde planFacebook i nyt milliard-sats: Her er Zuckerbergs vilde plan

Skaberen af verdens største sociale medie har netop offentliggjort, at Facebook køber selskabet Oculus VR

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

- Forestil dig at nyde en sportskamp helt tæt på banen, at studere i et klasseværelse for studerende og lærere fra hele verden eller at kunne rådføre sig med en læge ansigt til ansigt - bare ved at tage briller på i dit hjem.

Det kan være fremtiden, og det er dét Mark Zuckerberg og Facebook har som langsigtede planer for et netop offentliggjort køb af selskabet Oculus VR, der netop producerer såkaldte virtual reality-briller, fortrinsvist til computerspil.

Skræmmende: Så nemt genkender Facebook dit ansigt
Skræmmende: Så nemt genkender Facebook dit ansigt

Det skriver Mark Zuckerberg her til aften dansk tid på sin egen Facebook-væg.

Ifølge techcrunch.com er der tale om en handel til omkring 2 milliarder dollar fordelt på 400 millioner dollar i rede penge, mens resten forhandles i aktier.

Zuckerberg tror på Facebook: Vil løse verdens problemer
Zuckerberg tror på Facebook: Vil løse verdens problemer

Zuckerberg skriver, at Oculus fortsat vil fokusere på computerspil i første omgang, og at selskabet vil fortsætte med at fungere uafhængigt af Facebook. Men på lang sigt er det meningen at udvide til en række andre områder, så 'du kan dele ubegrænsede rum og oplevelser med dine nærmeste.'

- Forestil dig at dele ikke bare øjeblikke med dine venner online, men hele oplevelser og eventyr, skriver Mark Zuckerberg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx