Af Sebastian Bjerring Jensen - 20/07-17 15:04

Kunder sviner webshop: 'Vi modtager ikke vores varer'Kunder sviner webshop: 'Vi modtager ikke vores varer'

Flere utilfredse kunder har politianmeldt netbutikken Miss Chili.

storybild

'Os der mangler varer fra Shopinden24.dk/Miss Chili'. Sådan hedder en Facebook-gruppe med 283 medlemmer. 283 medlemmer, der, som gruppenavnet antyder, har meldt sig ind i gruppen, fordi de også har oplevet problemer med webshoppen Miss-chili.dk. Det skriver Fyens.

LÆS OGSÅ: Mand dukkede op til sit bryllup i T-shirt: Han havde en god forklaring

I gruppen beskriver medlemmerne, hvordan de efter flere måneder ikke har modtaget de varer, som de har bestilt, selvom pengene er blevet trukket fra deres konto. Stifteren af gruppen, Susanne Olsen, er dybt rystet over oplevelserne med den kritiserede webshop:

»Jeg har handlet i andre netbutikker, men jeg har aldrig haft tilsvarende problemer med andre butikker, og jeg har i øvrigt heller aldrig oplevet så voldsom kritik af andre butikker,« siger Susanne Olsen til Fyens.

Hun oplyser desuden, at ejeren af webshoppen, Claus Thomsen, forklarer sig med, at han er blevet opereret, har fået en blodprop og har haft problemer med en leverandør. Men det giver hun ikke meget for.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-mor tjener millioner på webshop

Flere utilfredse kunder har også politianmeldt Miss Chili, bekræfter Fyns Politi overfor Fyens. Sagerne er dog blevet henlagt, da der ikke har været tilstrækkeligt med materiale til at køre sagerne.

Fyens har også talt med Claus Thomsen, der afviser flere af anklagerne. Blandt andet fortæller han, at det ikke passer, når kunder skriver, at det er svært at sine penge retur.

»Det passer heller ikke. Men det kan godt tage lidt tid. Hvis f. eks. fru Jensen sender en vare retur med postvæsenet, så går der tid, før vi får den. Vi sender penge retur om fredagen, og fra vi sender afsted, til kunden har pengene, går der også nogle dage, og så kan det godt ende med at føles som lang tid. Et andet eksempel var en utilfreds kunde, der rykkede for sine varer. Men hun havde bare overført penge på mobilepay uden at skrive hverken navn eller adresse. Og så sker der selvfølgelig også fejl fra vores side, det vil jeg ikke benægte,« fortæller Claus Thomsen til Fyens.

Desuden understreger han også, at Miss Chili altså har en Facebook-side med 100.000 tilfredse følgere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
DMI bekræfter rekord: Aldrig før har...
bt.dk
Sådan slipper du af med hudorme og...
bt.dk
Medier: Fodboldlegende skal giftes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx