Af - 27/04-16 17:47; Opdateret: 28/04-16 09:31

Verdens fedeste feriejob? Flyselskab søger unge SnapchattereVerdens fedeste feriejob? Flyselskab søger unge Snapchattere

Flyselskabet WOW Air leder efter fire unge mennesker, der vil bruge deres sommerferie på at rejse gratis rundt i verden og dele deres oplevelser på Snapchat.

Ligger dine sommerferieplaner endnu ikke fast, og er du samtidig vild med Snapchat? Så har det islandske flyselskab WOW Air måske det fedeste feriejob til dig.

WOW Air søger nemlig fire kreative unge mennesker, der får mulighed for at besøge fire forskellige destinationer med alt betalt.

Det eneste krav er, at de fire såkaldte 'SnapTravelers' løbende skal dele deres oplevelser og minder på flyselskabets Snapchat-profil. Det oplyser WOW Air i en pressemeddelelse.

Interesserer du dig for jobs, arbejdsmiljø og andre erhvervsorienterede emner, så like MX Penge på Facebook.

Det ligger endnu ikke fast, hvordan ruten præcis kommer til at se ud, men Island, USA og Canada er blandt rejsemålene, som WOW Air ser frem til at opleve fra de unges synsvinkel.

- Snapchat har slået igennem som kanal til især privat historiefortælling, og det er netop, når man rejser, at oplevelserne i højere grad deles med vennerne. Vores ’SnapTraveler’-initiativ giver disse unge mulighed for at nå ud til endnu flere følgere i hele verden, og samtidig får vi lov at opleve vores destinationer fra deres perspektiv, siger WOW Air-stifteren Skuli Mogensen.

Ingebeth så tv-serier i Himalaya i 100 dage - og blev betalt for det
Ingebeth så tv-serier i Himalaya i 100 dage - og blev betalt for det

Hvis du vil søge jobbet, skal du lave en kreativ og sjov Snapchat-historie, der ikke må vare mere end to minutter. Derefter uploader du den på din egen Snapchat-konto samt på snaptraveler.wowair.com.

Du kan ansøge frem til søndag den 8. maj, og den 17. maj bliver de fire SnapTravelers så offentliggjort. I mellemtiden kan du følge WOW Airs Snapchat-konto ved at tilføje 'WOW-air'.

Drømmejob? Netflix søger til - og betaler 14.000 om ugen
Drømmejob? Netflix søger til - og betaler 14.000 om ugen

20-årige Magnus i finalen om Netflix-drømmejobbet
20-årige Magnus i finalen om Netflix-drømmejobbet

Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit
Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx