Af Lars Dinesen - 03/08-17 20:01

Opfinder ny 'prævention' til mænd: Fejler dog på to vigtige områderOpfinder ny 'prævention' til mænd: Fejler dog på to vigtige områder

'Med kondom på, føler du dig sikker, men føler intet andet - uden kondom føler du det hele, men du føler dig ikke sikker.'

storybild

Sådan lyder slagordene for en ny anordning, der angiveligt skal give mænd lidt bedre kontrol, når de vil dyrke sex uden regnfrakke på. I form af et lille plaster, der placeres hen over udgangen af penis, påstår firmaet JifTip, at manden bedre kan styre, hvor og hvornår, han vil sende sine små svømmere afsted.

Til en pris af to amerikanske dollar eller godt 12 kroner og 50 øre per knald fejler det penisplastret dog på to væsentlige områder. I hvert fald, når man tænker prævention, som man lærer om det i skolens seksualundervisningen. Plastret beskytter ikke imod graviditet, og det beskytter ikke overfor kønssygdomme. I hvert fald står der på JifTips hjemmeside en juridisk ansvarsfraskrivelse på de to selvsamme områder.

I stedet fremhæver producenten, at produktet snarere er skabt til den såkaldte 'pullout-method,' der i Danmark længe har været kendt som 'at stå af i Roskilde.' Altså, hvor manden trækker sin penis ud inden sædafgang.

En amerikansk doktor fraråder da også overfor mediet USA Today, at man bruger det nye produkt som beskyttelse.

»Forbrugere bliver ofte let grebet af hype og glemmer risici. Der står endda med småt, at produktet ikke forhindrer graviditeter eller kønssygdomme, hvilket jo er den eneste årsag til, at folk overhovedet bruger kondom i første omgang,« forklarer lægen Jamin Brahmbhatt og påpeger, at der ikke er noget problem i at bruge kondomer til sikker sex.

»Kondomer er ikke fjenden,« siger han.

På et praktisk plan, så består plastret af det stærke gummi polyurethan, der placeres hen over hullet til urinrøret og efterlader altså resten af den følsomme glans fri til samlejet. Producenten forsikrer kunderne om, at limen, der hæfter gummilappen, er sat forsvarligt fast med et klæbemiddel, der normalt bruges til hudbandager. Derfor skal der er altså være garanti for, at plastret ikke pludselig ryger af under sex.

På Twitter mener flere, at der skal være tale om fup.

Firmaet bag oplyser på hjemmesiden, at en officiel test af produktet har årelange udsigter.

Her kan ses en demonstration af, hvordan penisplastret påmonteres. Det skal dog siges, at der er tale om en rigtig penis af kød og blod, så sådan en skal man kunne klare at se i øjet. Så er du advaret. Se videoen her.

H/T: Mirror.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pressen sendt ud imens kvinde skal...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx