Af - 24/09-16 09:04

Unge iværksættere messer for ligesindedeUnge iværksættere messer for ligesindede

Ny iværksættermesse vil klæde unge iværksætterspirer på til at erobre verden - på den gode måde.

storybild

Iværksætterne Anna Mai Brodersen, 26 år, og Zander Hansen, 29 år, står bag ny iværksættermesse, som skal klæde iværksættersspirer på til at erobre business-verdenen - på den gode og redelige måde. (Billede: Donny Colin/sydfoto.dk)

#MakeItHappen. Det er navnet på en ny iværksættermesser, som løber af stablen første gang i morgen i Esbjerg. Bag messen står de to unge iværksættere Zander Lauritzen Hansen, 29 år og medejer af cocktail- og bartenderudlejningsfirmaet Drinksmeister, og Anna Mai Brodersen, 26 år og selvstændig tekstforfatter i sit eget firma Oneline.

28-årige Zander er drinkskonge og workaholic
28-årige Zander er drinkskonge og workaholic

De forventer, at 500-1000 mennesker vil møde op til messen, som skal klæde iværksætterspirer på til mødet med den komplicerede virkelighed med momsregnskaber, selskabskonstruktioner, markedsføringsregler og meget mere.

- Ideen udspringer af, at vi desværre har set mange unge iværksættere, som ikke kender reglerne eller måske endda bevidst bryder reglerne for tjene hurtige penge. Derfor vil jeg gerne være med til at klæde fremtidens iværksættere på og give dem en fornemmelse af, hvad det kræver at stable en sund forretning på benene, siger Zander Lauritzen Hansen.

Bikini-fup: Her gemmer bagmanden sig
Bikini-fup: Her gemmer bagmanden sig

Kunder om Kornkonges
Kunder om Kornkonges "millionomsætning" - Vi har aldrig købt noget

18-årig snød alle til at tro på million-succes: Derfor gjorde jeg det
18-årig snød alle til at tro på million-succes: Derfor gjorde jeg det

På messen, som afholdes i Nordisk Film Biograferne i Esbjerg, vil der være 22-23 stande med repræsentanter fra det regionale erhvervsliv samt foredragsholdere, hvor gæsterne vil kunne hente inspiration, vejledning og måske møde en ny samarbejdspartner.

- Messegæsterne skal gå hjem med en god fornemmelse af, hvad det vil sige at være iværksætter. De vil blandt andet kunne høre et foredrag om, hvordan man holder styr på sin tid, stress og trivsel, siger Anna Mai Brodersen.

Det er planen, at messen skal være en årligt tilbagevendende begivenhed.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx