Af - 12/05-16 17:18; Opdateret: 12/05-16 17:51

Spar kassen på din trådløse musikSpar kassen på din trådløse musik

Der er mange penge at spare på både streaming og trådløse højttalere, viser ny undersøgelse.

storybild

Trådløs musik er fremtiden. Fremtiden er ankommet. (Billede: PR-foto, Sonos)

Det gode gamle HiFi-anlæg og CD'en er stendød blandt de fleste unge musikbrugere. Musik er noget, man streamer og afspiller på en trådløs højttaler, og der kan være ganske mange penge at spare, hvis man skal ud at investere i både højttaler og et mobilabonnement, der inkluderer en musik-streamingtjeneste.

For eksempel kan man spare hele 1.166 kroner på den populære, trådløse højttaler Sonos Play:5. Det viser en undersøgelse, som prissammenligningstjenesten Samlino.dk har foretaget for metroxpress.

TEST: Trådløs diskolyd til teenageværelset
TEST: Trådløs diskolyd til teenageværelset

Mens den mindre kendte forhandler Techhaus kun skal have 4.143 kroner for højttaleren, skal man slippe hele 5.309 kroner hos Føniks. Mere kendte forhandlere som Elgiganten og Hi:Fi Klubben ligger med en pris på 4.349 kroner tæt på Sonos' egen pris på 579 euro svarende til 4.308 kroner.

Også på lillebror-modellen, Sonos Play:1, kan der hentes en pæn besparelser: Elgiganten, Hi:Fi Klubben, Komplett samt Lyd og Billede Specialisten er billigst med en pris på 1.699 kroner, mens DaneIT er dyrest med 2.135 kroner.

Apple: Slut med jackstick - og iPhone går ned i størrelse
Apple: Slut med jackstick - og iPhone går ned i størrelse

- Sonos lydsystemer går hånd i hånd med din smartphone og din musikstreamingtjeneste. Derfor er det oplagt, at man finder et mobilabonnement, der inkluderer musikstreaming, siger Kristian Pitzner-Jørgensen, direktør i Samlino.dk

Også på abonnementerne er der mange penge at spare. Hos Telmore får man adgang til over 20 millioner musiknumre med Telmore Musik for 1.668 kroner om året. Med Telmores 10 GB data betyder det, at man kan streame cirka 80 timers musik om måneden.

Apple-ekspert: Ny kurvet kæmpe-iPhone på vej
Apple-ekspert: Ny kurvet kæmpe-iPhone på vej

Den dyreste udbyder i prissammenlingen er Telia med en pris 3.804 kroner om året for at få adgang til Spotifi's over 30 millioner musiknumre. For merprisen får man blandt andet fem gangs så meget data samt adgang til for eksempel HBO Nordic.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Gade i Indre By i København skifter navn
bt.dk
Helle kan tale med dyr: Kom med til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx