Af - 25/02-16 09:41

Uheldig indpakning: Hvad synes du, det ligner?Uheldig indpakning: Hvad synes du, det ligner?

Grafikken forestiller ikke en pik, og der er ingen kondomer i pakken. Læs her hvad denne grafik i virkeligheden forestiller.

Bildstrecke im Grossformat »
I Canada ligner et sundhedscenter noget ganske andet på luftfotos. Det er tydeligt at se, at bygningen skiller sig ud fra de øvrige huses faconer i området. Bagfra ligner det... Ja, en kæmpe penis. Forfra giver det hele mening. Klik på næste billede og få svar. Fra den anden side giver reklamen pludselig mening. Det er nemlig bare en pølse, der hænger lidt ved siden af. Friskos svenske firma, GB Glace, har lanceret en is, der ifølge forbrugere ligner lidt for meget en penis eller en dildo. Isen hedder 'X Pop,' der beskrives som 'en kåd is med spændende smagskombinationer af cola, jordbær, frugt tyggegummi og citron-lime, der er dækket med frugttyggegummi smag og slik, der popper i munden, når du spiser den.' Kan du få øje på det lumre ved billedet? Hvis ikke, så får du her et hint: Har du nogensinde drukket en penisdrink? Chokolade-julemændene, der kan købes i Aldi, kan forveksles med noget ganske andet og lidt mindre uskyldigt, når man "klæder dem af". Det synes brugerne på de sociale medier i hvert fald. 'Mavuva', som øen hedder, er 170.000 kvadratmeter stor og bliver solgt som 87 forskellige grunde til den nette sum af cirka 840.000 danske kroner stykket. - Og det er endda med havudsigt, palmer og strand! Dette er ikke en abe med en meget synlig penis. Det er en kage, der er formet som en abe med en banan i hånden. Forbipasserende blev meget forundrede, da gik forbi butikken 'The Cake Artists Bakery' og så, hvad der "sad" i udstillingsvinduet. 300 beboere i England blev rasende, da de så, at håndværkere havde efterladt deres vej fyldt med penisformede mærker! Alle "vejpenisserne" havde forskellig form. Nestlé beklagede, da en britisk forbruger mente at have fundet en penisfigur på en chokoladebar. - Billedet på Milkybar, der ligner et mandligt kønsorgan, er i virkeligheden et billede af et hestehoved: Milkybar Kid's-hesten, skriver Nestlé. Ejere på denne penisvej, der ligger nær den engelske by Liverpool, frygtede, at deres huse var usælgelige. Læs historien ved at klikke på linket.

Det er ikke kun regnslag, der gennem tiden er blevet forvekslet med en penis. Klik dig gennem galleriet for at se de mange andre tilfælde, hvor der ubevidst har sneget sig en penis med på billedet.

'Show it, dont tell it'. (På dansk: 'Vis det, fortæl det ikke')

Det plejer at være en af de retningslinjer, man følger, når man skal skabe interesse for et produkt.

Men i dette tilfælde er det nu meget godt, at produktets grafik er ledsaget af en tekst

- 'Poncho'. Nogen vil nemlig se en penis frem for et regnslag, når de kigger på denne tegning.

- Det er virkelig ærgerligt. Den tegning er helt forkert. Det ser forrykt ud. Vi handler jo ikke med kondomer, selvom man kunne tro det, siger Geert Jørgensen, der er salgschef i Atlantic Partner, som ejer Fokus' produkter og dermed også poncho-regnslaget.

Kan du godt lide at læse om salg, produkter og forbrug, og vil du opdateres om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Regnslaget bliver solgt i butikker som Døgnnetto, Føtex, Spar og Meny for 10 kroner. Geert Jørgensen oplyser, at der er blevet produceret minimum 10.000 regnslag med denne indpakning.

En indpakning, som dog ikke har fået Atlantic Partner til at trække regnslaget tilbage. Måske fordi, firmaet først opdagede den frække grafik 'for sent'.

- I første omgang er der ingen af os, der bed mærke i det. Men pludselig var der flere af kontorpigerne, der sagde "hvad er dog det her?", og der var varerne fordelt ud til forhandlerne. Så nu venter vi bare på, at dette parti bliver solgt ud, siger Geert Jørgensen.


De har allerede bestilt et nyt parti af regnslaget.

Der er dog ingen medarbejdere, der er blevet fyrret på grund af indpakningens lumre udtryk:

- Vi har et bureau, der står for designet, men det er lige så meget os selv, der har godkendt grafikken. Det er dog sjusket, at man ikke får det rettet ordentlig til fra starten af, siger salgschefen.

GALLERI: Kan du få øje på noget uheldigt ved dette billede?
GALLERI: Kan du få øje på noget uheldigt ved dette billede?

Atlantic Partner tror dog ikke, at det har skadet salget, at nogen måske har forvekslet regnsættet med en pakke kondomer.

- Det har hverken givet reklame eller det modsatte. Nogle kan bare se det sjove i det, det afhænger fuldstændig af, hvilke øjne, der ser, siger han.

Så mange kvinder synes, at mænd retter ved deres penis for tit
Så mange kvinder synes, at mænd retter ved deres penis for tit


LÆS OGSÅ: Fræk forhave: Sådan giver Chris de forbigående et grin

LÆS OGSÅ: Greg vågnede op med kæmpe-penis på låret

LÆS OGSÅ: Kvinderne har talt: Her er den perfekte penisstørrelse

LÆS OGSÅ: Psykolog: Derfor laver mænd altid penis-tegninger

LÆS OGSÅ: TV: Her rører en lesbisk ved en penis for første gang nogensinde

LÆS OGSÅ: Nu kan mænd slå sæd til og fra med knap i pungen

LÆS OGSÅ: Truer med retssag: Justin Bieber kræver nøgenbilleder fjernet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde død på stedet i trafikulykke
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Fire skiløbere frygtes døde i lavine
bt.dk
Stærkt! Dansk succesduo spiller sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx