Af - 07/09-16 08:44

Efter kritik: Her sænker 7-Eleven nu priserneEfter kritik: Her sænker 7-Eleven nu priserne

I mandags kom det frem, at varerne i 7-Elevens hospitalsbutikker kan være op til 50 procent dyrere sammenlignet med kædens andre butikker. Nu retter 7-Eleven ind.

Bildstrecke im Grossformat »

Ved du ikke så meget om 7-Eleven, så klik dig gennem billedgalleriet og bliv klogere.

Er du sulten efter en pastasalat, et pølsehorn eller et pizza slice, så kan det bogstavelig talt godt betale sig at gå udenom 7-Elevens hospitalskiosker og styre mod en 'normal' 7-Eleven.

Nogle af produkterne i kædens to hospitalskiosker koster nemlig op til 50 procent mere sammenlignet med priserne i de andre 7-Eleven-butikker. Det skrev metroxpress i mandags.

Jesper Østergaard, administrerende direktør for Reitan Convenience Denmark, der står bag 7-Eleven på det danske marked, forklarede prisforskellen med, at butikkerne på hospitalerne ikke tidligere har kørt priskampagner, men at det er planen, at de skal gøre det fremover.

Siden har formanden for Danske Regioner, Bent Hansen samt Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne blandet sig i debatten og rettet kritik mod kæden.

Vil du opdateres med artikler om virksomheder, priser og forbrug, så like MX Penge på Facebook.

Nu har 7-Eleven så valgt at indføre ens priser i kædens hospitalsforretninger som i resten af kæden. Det oplyser selskabet til FødevareWatch.

Kaloriemærkning af fastfood får os til at spise mindre
Kaloriemærkning af fastfood får os til at spise mindre

LÆS OGSÅ: Tre ansatte i stationskiosk truet med kniv i Valby

LÆS OGSÅ: Firkløver vil gøre op med total kalorieforvirring

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx