Af - 17/03-16 14:00

Her får du den nye Samsung-smartphone billigstHer får du den nye Samsung-smartphone billigst

Der er over 1.000 kroner at spare på den nye og anmelderroste smartphone fra sydkoreanske Samsung.

storybild

Samsungs nye telefon er vandtæt. Den kan klare at være under halvanden meters vand i mindst 30 minutter. (Billede: polfoto)

Anmelderne er ikke i tvivl. Samsungs nye smartphone Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB er sandsynligvis den bedste smartphone til dato. Skærmen, lyden, kameraet og ydeevnen er uovertruffen, lyder det eksempelvis fra magasinet Lyd og Billede, som kvitterer med seks ud af seks stjerner i sin anmeldelse i Jyllands-Posten.

S7'eren har netop ramt det danske marked, og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvor man køber den. Faktisk man spare over 1.000 kroner, hvis man køber den med et seks måneders abonnement hos Oister for i alt 6.419 kroner mod 7.467 kroner hos Fullrate. Hos Fullrate får man dog 20 GB data med i købet mod Oisters 10 GB data. Det viser en undersøgelse fra prissammenligningstjenesten Samlino.dk.

Her er verdens billigste smartphone
Her er verdens billigste smartphone

- Det er en ret markant prisforskel, og for den bruger, der anvender sin telefon til at tjekke nyheder, mails, streame lidt musik og lignende er 10 GB data rigeligt. Men streamer man video og serier, vil man have brug for mere end 10 GB data, siger direktør i Samlino.dk Kristian Pitzner-Jørgensen og tilføjer, at man kan få en fornemmelse for sit databehov på for eksempel Telias data-beregner.

Samsungs nye telefon kan måske gøre indhug i Apples markant forspring på det danske marked, vurderer Kristian Pitzner-Jørgensen.

Brug din mobiltelefon som bærbar computer
Brug din mobiltelefon som bærbar computer

Mens Samsung ifølge branche-sitet Meremobil.dk på verdensplan er markedsledende med en markedsandel på 25,6 procent i tredjekvartal 2015 mod Apples 14,4 procent, er Danmark stadig Apple-land.

Giver din smartphone skæve fingre?
Giver din smartphone skæve fingre?

I perioden januar til oktober 2015 var hele 46,8 procent af de solgte smartphones i Danmark fra Apple. Samsung sad på 25,9 procent, mens Sony var nummer tre med 8 procent.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx