Af - 07/07-16 22:58

Så meget mobil-abonnement får du for under en hundSå meget mobil-abonnement får du for under en hund

Der er blevet længere mellem de billige mobilabonnementer, men det er stadig muligt at lufte mobilen for under en hund.

storybild

Hvis man ikke har behov for et væld af indholdstjenester og data, er det - trods et markant fald i udbuddet - stadig muligt at få et mobilabonnement til under 100 kroner. (Billede: scanpix/arkiv)

Mobilselskaberne slås i øjeblikket benhårdt om kunderne – og for at holde deres abonnementspriserne oppe - ved at lægge et hav af indholdstjenester og voldsomme mængder data ind i abonnementerne.

Det har blandt andet betydet, at udbuddet af billige abonnementer til under 100 kroner om måneden er styrtdykket fra 41 i maj 2015 til i dag blot 10 abonnementer, viser en analyse fra prissammenligningstjenesten Samlino.dk.

Mobiltjek: Det er blevet dyrere at være mobilkunde
Mobiltjek: Det er blevet dyrere at være mobilkunde

- Teleselskaberne frister med deres store abonnementer, der giver dig ubegrænset tale og store mængder data. Ser man på den gennemsnitlige danskers forbrug, kan de fleste dog nøjes med langt mindre, siger Kristian Pitzner-Jørgensen, direktør i Samlino.dk

Er du interesseret i forbrug, privatøkonomi og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

Hører man til dem, der sagtens kan klare sig med fri sms/mms, 5-16 timers taletid og data til at tjekke nyheder, surfe lidt på nettet og gå på sociale medier, kan man stadig få et solide abonnement til under 100 kroner om måneden.

Netflix indrømmer: Her gør vi billedkvaliteten dårligere
Netflix indrømmer: Her gør vi billedkvaliteten dårligere

Det mindre kendte mobilselskab Zenji skiller sig ud ved at give god valuta for pengene. For 99 kroner om måneden inklusive oprettelse kan man hele 16 timers tale og otte GB data eller omvendt 16 GB data og otte timers tale, mens teleselskabet ’3’ til sammenligning kun levere seks GB data og seks timers tale til en pris, der er 99 kroner dyrere det første år.

Her får du det billigste abonnement med fri tale, sms og mms
Her får du det billigste abonnement med fri tale, sms og mms

Har man et beskedent behov er Greentel billigst med en pris på 83 kroner om om måneden det første år inklusive oprettelse, men her får man blot 2 GB data og fem timers tale.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx