Af - 26/03-16 19:58

Drømmejob? Familie søger butler til 1,2 million om åretDrømmejob? Familie søger butler til 1,2 million om året

En velhavende familie søger en personlig assistent til at tage sig af dem og deres store hus.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du trives med at servicere andre, behøver du ikke lade dig ‘nøje’ med et job som tjener eller lignende. En amerikansk familie tilbyder nemlig over en million kroner om året til den person, der skal være deres nye butler.

Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit
Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit

En San Francisco-familie på fem (og en hundehvalp) har således indrykket en annonce på hjemmesiden The Help Company, hvor de søger en personlig assistent til at tage vare om dem og deres 929 kvadratmeter store hus i området Noe Valley.

- Vi søger den BEDSTE personlige assistent til en ekstremt kreativ klient i Noe Valley. Denne klient har for nylig restaureret deres 929 kvadratmeter store hjem og leder efter en assistent/husholder, som kan hjælpe med at holde styr på deres hverdag, indleder annoncen.

Arbejdsopgaverne involverer blandt andet organisering af familiens kalender, rejseplanlægning, bordreservationer, lokale ærinder og oprydning af skabe og skuffer.

20-årige Magnus i finalen om Netflix-drømmejobbet
20-årige Magnus i finalen om Netflix-drømmejobbet

Derudover forventes det, at personen holder styr på alt i hjemmet - lige fra organiserede systemer til rengøring og håndtering af gave-database. Og ikke mindst skal man have et øje for detaljer.

Til gengæld vil man være i selskab med en ‘kærlig og loyal’ familie - og hæve en årsløn på 175.000 dollar - knap 1.170.000 danske kroner.

Meeen - det er heller ikke enhver, der kan komme ind fra gaden og søge jobbet. Familien kræver nemlig en vis erfaring.

- Skal have minimum 10 års erfaring som personlig assistent eller husholder. Du skal kunne forstå ‘den hvide handskes tjeneste’ men også føle dig tilpas i et mere afslappet miljø. Klienten nyder en simpel livsstil men kan også godt lide at underholde venner af høj klasse fra hele verden, lyder det.

Den er god nok: Nu kan du få en personlig butler til dit sandslot
Den er god nok: Nu kan du få en personlig butler til dit sandslot

Det er også en bonus, hvis man har kendskab til arkitektur eller kunst, eftersom familien har en ‘omfattende kunstsamling, der kan sammenlignes med et museum’.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DR-aktuelle Connie Nielsen taler ud...
bt.dk
Topdirektør tog på stripklub på...
bt.dk
Single Bendtner nærmer sig...
bt.dk
Jokeren brugte formue på coke: 'Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx