Af - 31/12-16 09:19

Kan koste dig penge: Dette har dronningen ALDRIG sagt i nytårstalenKan koste dig penge: Dette har dronningen ALDRIG sagt i nytårstalen

Det er blevet meget populært at gætte på, hvad dronningen siger i sin tale.

Bildstrecke im Grossformat »

Det giver pengene ti gange igen, hvis du spiller penge på, at dronning Margrethe i aften siger “søens folk,” når hun klokken 18 holder tale til nationen fra Amalienborg.

Men selvom mange danskere formentlig bilder sig selv ind, at det er sandsynligt, at dronningen nævner havets danske mænd og kvinder med præcis denne formulering, viser historikken, at det næppe bliver tilfældet, og det vil i så fald være penge ud af vinduet at indgå dette væddemål.

Siden hun blev regent i 1972, er det ikke sket en eneste gang, at hun har sagt “søens folk” i sin tale, selvom Danske Spil melder, at det er blandt de mest populære gæt på, hvad der vil blive sagt i aften fra modtagelsesværelset i Christian IX's Palæ.

Således er de ord, der er blevet oddset mest på i år, lige nu: Søens folk, Politi, Kronprinsessen og Brexit, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Selvom der er en del ord, der skifter fra år til år, er der også nogle ord, der altid er med – og blandt dem også et af de mest populære ord at spille på.

Hver tredje håber på Dronning Margrethes afgang i aften
Hver tredje håber på Dronning Margrethes afgang i aften

-Vi har både årsbestemte ord som Brexit, tys-tys kilden, Donald Trump og OL, der siger noget om 2016, men vi har naturligvis også faste ord som nytårshilsen og Kronprinseparret, som der er større chance for Dronningen siger. Og så har vi to ord som hun aldrig har sagt, men som er et af vores mest populære odds, nemlig søens folk, siger Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil, og fortsætter:

- I de 45 nytårstaler Dronning Magrethe har holdt siden 1972, har hun aldrig sagt søens folk. Men det er der rigtig mange danskere der tror, og mere end 10 procent af danskernes odds på talen er netop på de ord. Det er lidt sjovt, siger han.

Dronningen afviser skilsmissespørgsmål: Bevar mig vel
Dronningen afviser skilsmissespørgsmål: Bevar mig vel

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx