Af - 27/03-14 09:53

Efter løve-aflivning: Hotel boykotter ZooEfter løve-aflivning: Hotel boykotter Zoo

Hellerup Park Hotel opfordrer medarbejdere til at boykotte Københavns Zoo som en konsekvens af aflivningen af de fire løver.

storybild

Hellerup Park Hotel har valgt at boykotte Københavns Zoo efter aflivningen af fire løver. (Billede: DRESLING JENS)

Barbarisk adfærd.

Sådan lyder det fra direktør i Hellerup Park Hotel, Ole Andersen, efter nyheden om, at Københavns Zoo for nylig har aflivet fire raske løver.

Han kritiserer den zoologiske have for at gøre begivenheden til »folkeunderholdning«, og han frygter, at aflivningerne kan gå ud over turismen i hovedstanden, skriver Business.dk.

Zoo bestormes igen af vrede Facebook-brugere
Zoo bestormes igen af vrede Facebook-brugere

Derfor opfordrer hoteldirektøren sine medarbejdere til at boykotte Københavns Zoo:

- Efter det sidste slagteri af 4 sunde og relativt unge løver i Københavns Zoo er mit bæger blevet fuld. Det er i stor grad de Københavnske hoteller der til daglig er med til at fylde Københavns Zoo med kunder, skriver Ole Andersen i en mail til sine medarbejdere ifølge Business.dk.

- Det er ikke fordi man som Zoo vurderer at det vil være korrekt at slagte et dyr af den ene eller anden grund, - men fordi Københavns zoo med Direktør Steffen Stræde og Bestyrelsen i spidsen, - går ud og gør det til folkeunderholdning og selv henvender sig til medierne så de kan dække den barbariske adfærd.

Zoo svarer vrede danskere: Derfor måtte fire løver dø
Zoo svarer vrede danskere: Derfor måtte fire løver dø

Hellerup Parkhotel ønsker at »lægge afstand til holdninger, der er medvirkende til, at Danmark som Turisme-destination mister troværdighed og høster så meget 'bad-will', understreger direktøren:

- Først den unge smukke giraf Marius og nu løverne. Det er total uacceptabel optræden, og vi ønsker ikke at støtte den form for virksomhed. Jeg håber alle vil respektere dette boykot, skriver Ole Andersen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx