Af Ritzau - 21/03-16 07:10; Opdateret: 21/03-16 07:23

Sådan bliver den nye iPhoneSådan bliver den nye iPhone

Ved en begivenhed i Californien vil it-giganten Apple formentlig præsentere både en ny iPhone og en ny iPad.

Bildstrecke im Grossformat »

Apple forventes mandag at præsentere en ny iPhone, der er mindre og billigere end iPhone 6. I galleriet herover kan du se et trick til at gøre 'din gamle' iPhone hurtigere.

En ny, mindre og billigere iPhone kan være lige om hjørnet. Det samme kan en ny iPad samt tilføjelser til Apples armbåndsur, det såkaldte Apple Watch.

Sådan lyder nogle af de mest vedholdende rygter forud for it-giganten Apples første store begivenhed i 2016, der mandag løber af stablen i Californien.

Traditionen tro har der stort set ikke været nogen informationer fra Apple frem mod mandagens begivenhed. Alligevel føler en række medier og eksperter sig altså relativt sikre på, at en ny iPhone er lige på trapperne - formentlig med navnet iPhone SE.

- Forventningen er, at Apple præsenterer en iPhone SE, som bliver fysisk mindre end de nyeste iPhones på markedet, siger John G. Pedersen, redaktør på Meremobil.dk

Apple-rygter om ny iPad, der er på trapperne
Apple-rygter om ny iPad, der er på trapperne

- Det er det, som hele verden forventer. Der har været en masse rygter om den, og rygter omkring nye Apple-produkter plejer at være rigtige, siger han.

Der skulle efter sigende være tale om en iPhone med en skærmstørrelse på fire tommer, hvilket svarer til størrelsen på en iPhone 5-skærm.

- Med den telefon forsøger man at ramme den kundegruppe med de lidt ældre iPhones. Den gruppe, der er glad for at have en kompakt telefon og ikke har behov for en telefon med en større skærm, siger John G. Pedersen og tilføjer:

- På den måde kan det være et springbræt for Apple for at få flere kunder til at opgradere til en ny model. Og så kan det måske også være et springbræt for dem, der køber en iPhone SE til på sigt at opgradere til en telefon med en større skærm.

Derfor måtte Steve Jobs’ børn ikke selv bruge iPad
Derfor måtte Steve Jobs’ børn ikke selv bruge iPad

Ud over en ny telefon forventes Apple at lancere en iPad, der er særligt målrettet til forretningsfolk. Derudover forventes også opgraderinger til selskabets Apple Watch - heriblandt nye remme til de teknologiske armbåndsure.

Foruden afsløringer af produkter ventes Apple også at tale om situationen med FBI.

Selskabet har indtil videre nægtet at hjælpe det amerikanske efterforskningspoliti med at skaffe adgang til en låst iPhone fra den mand, der sammen med sin kone i december dræbte 14 mennesker i den sydcaliforniske by San Bernardino.

LÆS OGSÅ: Apple tilbagekalder strømstik: Sådan tjekker du om dit er farligt

LÆS OGSÅ: Vilde nyheder på vej: Apple vil tilføje nyt medlem til iPhone-familien

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx