Af - 23/08-16 15:38

Luksus-iværksætter sætter prop i underskudLuksus-iværksætter sætter prop i underskud

Den 21-årige luksus-iværksætter Søren Bælum vender lukningstruende underskud til lille overskud.

storybild

Den 21-årige luksus-iværksætter Søren Bælum har vendt stort underskud til beskedent overskud, efter investor gik ind i Deluxlife.dk sidste år. (Billede: PR-foto)

Luksus-iværksætteren Søren Bælum fra Deluxlife.dk, som primært sælger champagne og luksusspiritus, har vendt et lukningstruende underskud til et beskedent overskud.

Det fremgår af Deluxluife.dk ApS’ seneste regnskab, som præsenterer et overskud på knap 184.0000 kroner på bundlinjen mod et underskud på knap 725.000 kroner året før, hvor den uafhængige revisor gjorde det klart, at Deluxlife.dk sandsynligvis måtte dreje nøglen om, hvis virksomheden ikke blev tilført ny kapital.

Luksus-iværksætter sælger læskedrik som dyre bobler
Luksus-iværksætter sælger læskedrik som dyre bobler

Overskuddet kommer, efter at investoren Per Østergaard, som tidligere har investeret i Nemlig.com, sidste år gik ind og redde Deluxlife.dk ApS, mod at han fik en ejerandel på 66,67-89,99 procent af virksomheden, fremgår det af cvr-registret. Søren Bælum ejer den resterende den af Deluxlife.dk ApS og er fortsat administrerende direktør.

Er du interesseret i forbrug, privatøkonomi og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

Deluxlife.dk og Søren Bælum har – som metroxpress har afdækket i en række artikler – flere gange været på kant med loven, blandt andet markedsførte Søren Bælum i en periode sine varer med ulovlige, vildledende førpriser og senest har metroxpress afsløret, at Deluxlife.dk solgte østrigisk, alkoholisk læskedrik som eksklusiv ’Sparkling wine’.

Luksus-iværksætter erkender vildledende priser
Luksus-iværksætter erkender vildledende priser

Per Østergaard ønsker ikke a kommentere det nye regnskab eller metroxpress’ afsløringer over for metroxpress, men siger til Finans.dk:

- Vi er ikke banditter, men mennesker, der laver fejl. Det vil også ske fremadrettet. Men vi kan blive bedre til at drive forretningen.

Luksus-iværksætter fanget i salg af LEGO-kopier
Luksus-iværksætter fanget i salg af LEGO-kopier

Han tilføjer:

- Vi har fået bedre styr på driften. Da jeg kom til, var Søren meget fokuseret på at få omsætningen til at eksplodere. Alt andet forholdt han sig til bagefter. Jeg tænker anderledes. Jeg vil hellere miste omsætning og have en virksomhed i kontrol end omvendt.

Egenkapialen i Deluxlife.dk ApS er stadig skrevet med røde tal med et minus på knap 461.000 kroner.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx