Af Webstud/AS - 25/10-17 14:53

Russisk studie lader dig fake det gode liv på Instagram for 1500 kronerRussisk studie lader dig fake det gode liv på Instagram for 1500 kroner

Følger du kendisser som Kylie Jenner, Dan Bilzerian og 21 Savage på Insta, har du garanteret set billeder fra deres privatfly. At være i sådan et fly kan for os andre virke urealistisk, når man knap har råd til en normal flybillet, men nu gør et firma det en smule mere realistisk.

The Telegraph skriver nemlig, at det russiske firma Private Jet Studio byder likes-hungrende instagrammers ombord på et vaskeægte privatfly for den nette sum af 1500 kroner, i kontrast til de mindst 50.000 kroner, det normalt koster at leje et privatfly.

Flyet, du kommer ombord på, er af typen Gulfstream G650, som Jim Carrey, Warren Buffett og Tom Cruise ejer lignende versioner af, men med den lave pris følger en undtagelse - flyet letter nemlig slet ikke fra landingsbanen.

LÆS OGSÅ: Christoffer købte billig rejse og fik privatfly: - Det er sygt nice

For de 1500 kroner får du en personlig fotograf, som tager billeder af dig i to timer, mens du befinder dig på flyet. Du kan også smide lidt flere kroner oveni og overnatte på flyet, mens du får serveret champagne og chokolade.

LÆS OGSÅ: Clinton låner porno-privatfly af Dan Bilzerian

Et besøg i Private Jet Studio giver med garanti en masse likes, og får dine venner til at tro, at du er en sand globetrotter. Men før du finder iPhonen og dine bedste hashtags frem, bemærk da, at du ikke får en flyvetur. Nå ja - og at flyet står i Ruslands hovedstad.

Selvom du snyder dine følgere, kan du dog bryste dig af, at du ikke har udledt benzin under din tur - kun tur/retur fra Danmark til Rusland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Glad Astralis-spiller efter triumf:...
bt.dk
'Kvindelige actionhelte sparker røv':...
bt.dk
Astralis vandt finale: Twitter morer...
bt.dk
William og Kate forundrer: Bryder...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx