31/08-17 10:40; Opdateret: 31/08-17 11:04

Lasse Normans holdbus brændt af under Vuelta a EspañaLasse Normans holdbus brændt af under Vuelta a España

I forbindelse med Vuelta a España er cykelholdet Aqua Blue Sports holdbus blevet udsat for ildspåsættelse.

Madrid. Natten til torsdag er cykelholdet Aqua Blue Sports holdbus blevet brændt af i den spanske by Almeria. Det skriver holdet på Twitter.

- Vores holdbus er blevet totalskadet i et kujonagtigt angreb i nat. Ingen kom til skade. Politiet har anholdt en mistænkt, skriver det irske hold, og med Twitteropslaget følger voldsomme billeder af den udbrændte bus.

Billederne viser, at store dele af bussens bageste venstre side er brændt væk, og inde i bussen har ilden været så voldsom, at loftet er væk, og der er hul i taget.

Holdet er meget påvirket af hændelsen, fortæller Aqua Blue Sports pressechef, Niall O'Connor, til den irske udgave af det britiske medie Independent.

- Vi er meget kede af det, der er sket. Det er en kujonagtig handling, der er foretaget, siger O'Connor, og benytter lejligheden til at takke brandvæsnet og politiet i Almeria samt arrangørerne af Vuelta a España for assistance.

Det er spansk politi, der konkluderer, at ilden er påsat.

Klokken 01.20 natten til torsdag blev brandvæsnet tilkaldt til Tryp Indalo Hotel, hvor cykelholdet boede. Da brandmændene nåede frem, stod bussen i flammer og var ikke til at redde.

Politiet har anholdt en person, som er mistænkt for at stå bag en række ildspåsættelser i området.

Bussen stod parkeret på en gade sammen med andre holdbusser. Man kan på et af billederne på Twitter se cykelholdene Astanas og Boras busser holde parkeret foran den udbrændte bus, men ingen af dem har umiddelbart taget skade.

Danske Lasse Norman Hansen og resten af Aqua Blue Sport-holdet kører i disse dage Vuelta a España, og det er i forbindelse med det spanske løb, at der er blevet sat ild til bussen.

Det er ikke kun Lasse Norman Hansen, der er dansk på det irske hold. Også Nicki Sørensen er tilknyttet som sportsdirektør.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx