06/08-17 21:58

Justitsminister: Livsvarig karantæne til fodboldbøllerJustitsminister: Livsvarig karantæne til fodboldbøller

Søren Pape Poulsen (K) mener ikke, at bagmænd bag optøjer på Brøndby Stadion skal have lov at se fodbold igen.

Brøndby. Det er ikke kun i fodboldkredse, at man ryster på hovedet over de voldsomme optøjer i slutningen af søndagens superligaopgør mellem Brøndby og FC København.

Også justitsminister Søren Pape Poulsen (K) har set tv-billederne, hvor maskerede FC København-tilhængere går amok på kontrollører og politi.

- Jeg forventer, at de maskerede kujoner stilles til ansvar, og de burde i min bog aldrig lukkes ind på fodboldstadion igen.

- At kaste ting imod vores politi er jo det rene vanvid, skriver han på Facebook.

Ministeren kalder de pågældende FCK-tilhængere for bøller, som er en skændsel mod det store flertal af fodboldfans, der sagtens kan opføre sig ordentligt.

Også Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Kofod Poulsen, er forarget over begivenhederne på Brøndby Stadion. Og han er enig med Søren Pape Poulsen.

- Grotesk, at en samling voldelige fodboldbøller skal ødelægge så meget for så mange. Bør aldrig lukkes ind på et stadion igen, skriver han på Twitter.

Endelig konstaterer Socialdemokratiets folketingsmedlem Jesper Petersen, at politiet har haft hænderne fulde som afslutning på en weekend, hvor der har været nok af andre ting at give sig til.

- Hvor kunne mandetimerne dog være godt brugt på bander, indbrud og anden kriminalitet. I stedet bøvler de med hooligans, skriver han på Twitter.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx