05/07-17 18:16

Froome erkender fejl ved at lade Aru slippe vækFroome erkender fejl ved at lade Aru slippe væk

La Planche des Belles Filles. Sky-holdet så uhyggeligt stærke ud årets første reelle stigning i Tour de France, som ledte op til målet på La Planche des Belles Filles.

Det lykkedes da også favoritten Chris Froome (Sky) at køre sig i den gule trøje, men Fabio Aru (Astana) løb med sejren og kørte sig tæt på briten i klassementet.

Aru er kun 14 sekunder efter Froome, og den trefoldige britiske Tour-vinder erkendte bagefter, at han og holdet nok havde lavet en fejl.

- Vi lavede måske en lille fejl i finalen, da vi gav Aru så meget snor til at køre væk, siger Froome efter sejren.

- Han viste i Dauphiné, at han var i god form, og det bekræftede han. Fabio bliver en af dem, vi virkelig skal holde øje med de næste par uger.

Den lille fejl til trods er Froome meget glad for den position, som holdet er i, hvor holdkammeraten Geraint Thomas er nummer to i klassementet, 12 sekunder efter Froome.

- Som hold er vi i en fantastisk position som nummer ét og to. Det kan vi trække meget selvtillid ud af, og det giver os muligheder fremad i løbet, siger Froome, som drømmer om at beholde den gule trøje hele vejen til Paris.

- Det er målet. Vi vil gerne have trøjen hele vejen til Paris, men det bliver ikke let, siger han.

Den britiske Sky-stjerne har haft mange dage i gult, og derfor føler han godt, han kan håndtere presset ved at have den hele vejen.

- Jeg kan huske første gang, jeg var i gult i 2013, hvor det var en overvældende oplevelse – lidt skræmmende faktisk. Men jeg har haft så mange dage i gult nu, at jeg sagtens kan håndtere det, siger Froome.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx