Af Daniel Seistrup - 09/01-18 13:49

Politi bortviste gæst til dansk tv-show: 'Det var mere end ualmindeligt dumt'Politi bortviste gæst til dansk tv-show: 'Det var mere end ualmindeligt dumt'

Hvordan opfører man sig i det offentlige rum? Det spørgsmål testede en dansk mand ved et stort show - og politiet havde et klart svar

Hvordan opfører man sig i det offentlige rum? Det spørgsmål testede en dansk mand ved et stort show - og politiet havde et klart svar

Lørdag aften løb 'Sport 2017' af stablen i Boxen i Herning. Her blev blandt andet Årets Fodboldspiller og BT Guld uddelt til sportsudøvere, der har gjort sig særligt bemærket i løbet af det seneste år.

Store dele af den danske sportselite var sammen med kronprins Frederik og forskellige ministre samlet til DR-arrangementet for at hylde prisvinderne, men der var en gæst, som aldrig kom ind til showet på grund af en dum joke.

»Gæsten jokede med, at han havde en pistol, og der blev sendt en patrulje til kontrol af manden,« siger politikommissær Kjeld Nedergaard fra lokalpolitiet i Herning ifølge Herning Folkeblad.

Præcis Kronprinsens og ministrenes tilstedeværelse i Boxen gjorde, at der i forvejen var et stort politi- og sikkerhedsopbud, og politiet betragtede derfor joken som aldeles uklog.

»Det er mere end ualmindeligt dumt. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik ikke lov til at se showet,« fortæller Kjeld Nedergaard.

Samtidig fik manden en bøde.

Der foreligger ikke oplysninger om mandens identitet.

Viktor Axelsen vandt ved Sport 2017'-showet BT Guld - se mere om ham i videoen øverst

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk popstjerne kæmper med indre...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
33-årig YouTube-stjerne er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx