22/10-17 20:06

Cathrine Dufour triumferer på hjemmebane i dressurCathrine Dufour triumferer på hjemmebane i dressur

For anden dag i træk slog Cathrine Dufour og hesten Cassidy verdensetteren Isabell Werth.

Herning. Cathrine Dufour og hesten Cassidy vandt sæsonens første World Cup-stævne i dressur, da de for anden dag i træk slog europamesteren og verdensetteren, Isabell Werth, på hjemmebane i Jyske Bank Boxen i Herning.

Danskeren scorede desuden ny personlig score-rekord med søndagens dressur.

- Det var en fantastisk tur. Cassidy kan være anspændt, særligt indendørs, men han var bare med mig hele vejen. Og at vi slog Isabell Werth var fantastisk, selv om hun ikke havde Weihegold med, og så endda med en personlig rekord – fedt!

- Nu må vi se, hvad sæsonen bringer, men vores næste store mål er helt klart VM til september, jublede Cathrine Dufour i en pressemeddelelse.

Agnete Kirk Thinggaard og hesten Jojo AZ, der var med til at sikre dansk EM-sølv i august, tog en sjetteplads i kür-finalen.

På syvendepladsen i kür-finalen endte det forholdsvis nye par Anna Zibrandtsen og hesten Arlando.

- Det er vores første indendørsstævne, og vi havde en lidt usikker tur i går, så det er sjovt at komme ind og levere varen, og jeg er virkelig tilfreds.

- Jeg kender ham (Arlando, red.) jo stadig ikke så godt endnu, og jeg skal lige finde knapperne, og så er det bare fedt at få så god en tur, siger Zibrandtsen.

Helene Melsen på Aston Martin fik en 13.-plads i kür blandt de 14 startende.

De seneste ti år er stævnet blevet afholdt i Odense, men da det med årene er blevet større og større, er det i år rykket til Herning.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand afgået ved døden efter voldsomt...
bt.dk
Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Kæmpe dominans: Barcelona smadrer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx