14/08-17 03:31

Neymar om PSG-debut: Føler mig mere i live end nogensindeNeymar om PSG-debut: Føler mig mere i live end nogensinde

Den brasilianske angriber markerede sig med både oplæg og scoring i debuten for sin nye klub, PSG.

Guingamp. Den brasilianske fodboldstjerne Neymar føler sig mere i live end nogensinde før, efter at han har skiftet den spanske storklub FC Barcelona ud med den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain (PSG).

Det siger han, efter at han søndag aften debuterede med en scoring til 3-0 i Ligue 1-opgøret mod Guingamp.

- Folk tror, at det er ensbetydende med døden at forlade Barcelona, men jeg føler mig mere i live end nogensinde før, siger den 25-årige angriber.

Neymar er skiftet til PSG for verdensrekordsummen 1,65 milliarder kroner, og forventningerne er derfor store til den tidligere Santos-spiller.

I udebaneopgøret mod Guingamp stod han ud over målet til 3-0 for oplægget til 2-0.

- Jeg spiller. Jeg er meget glad, og fodbolden er det samme. Det er kun landet, byen og holdet, der har ændret sig, men fodbolden er den samme, siger Neymar.

Brasilianeren har de seneste uger brugt sin tid på alt andet end fodbold med rejser til Kina, Portugal og den franske riviera. Alligevel spillede han samtlige 90 minutter for den franske hovedstadsklub.

Neymar har presset Javier Pastore ud på bænken, hvilket var den eneste ændring i truppen siden 2-0-sejren over Amiens i sidste uges Ligue 1-premiere.

Neymar udgjorde søndag en del af en giftig offensiv trio i PSG sammen med argentineren Angel Di Maria og uruguayaneren Edinson Cavani.

Søndagens kamp blev spillet i Guingamp, der ligger 500 kilometer vest for Paris og har en befolkning på 7000 indbyggere. Den blev ifølge PSG vist direkte i mere end 180 lande.

/ritzau/AFP

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx