Af Jeppe Pedersen - 28/10-17 14:58

Kjells kamera dukkede op efter fem måneder: Han væltede af stolen, da han så videoenKjells kamera dukkede op efter fem måneder: Han væltede af stolen, da han så videoen

Svigermoren havde lagt små stykker brød ud omkring kameraet, og det skulle gå grueligt galt.

Kjell Robersten fra Seløya i Norge fik en oplevelse for livet, da han i maj begyndte at filme fugle fra hans svigerforældres terrasse med sit GoPro-kamera.

Svigermoren havde lagt små stykker brød ud omkring kameraet, og det skulle gå grueligt galt.

En måge tog fejl af mad og kamera og fik fat i GoPro-kameraet med næbet, mens det stadig filmede. Det skulle vise sig at blive til en uforglemmelig video.

»Jeg havde forventet at se noget fedt, men jeg væltede af stolen, da jeg så videoen,« siger Kjell Robertsen til TV 2.no.

Mågen fløj langt væk, og Kjell Robertson ledte efter sit dyre GoPro-kamera i to dage, før han gav op.

Men fem måneder senere ringede telefonen.

En mand havde fundet kameraet på kysten, der naturligvis var ødelagt. Men manden havde pillet minikortet ud, og her fandt han flere billeder af Kjell Robertsen med hans navn, og manden fik leveret kameraet tilbage til sin ejermand.

Filmen var utrolig.

I mågens gab filmer kameraet hele det smukke norske landskab med huse, græs, kyst og vand. Og endnu bedre bliver det, da mågen slipper kameraet, hvorefter man får et majestætisk billede af den store velvoksen måge, der står i sin pragt og napper lidt mod kameraet, inden den flyver væk.

»Det var helt utroligt. Det er sådan, man skal filme en måge. Hvad er chancen for, at det nogensinde sker igen?,« spørger Kjell Robertsen retorisk TV 2.no.

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Formodet seriemorder anholdt: USA i...
bt.dk
Stjernen fortæller om rædselsaften:...
bt.dk
Efter Bayern-rygter: Her er Real...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx