Af Sebastian Kirk - 02/11-17 19:31

Derfor MÅ Kylie Jenner ikke bekræfte, at hun er gravidDerfor MÅ Kylie Jenner ikke bekræfte, at hun er gravid

Nu kommer forklaringen endelig.

storybild

Det er mere end en måned siden, Kylie Jenner har vist sin krop frem på de sociale medier - noget, hun ellers har været ganske flittig til hidtil. (Billede: CARLO ALLEGRI)

Det er efterhånden en offentligt kendt hemmelighed, at den 20-årige reality-stjerne Kylie Jenner venter sit første barn med kæresten Travis Scott.

Men selv om nyheden har været fremme i medierne siden den 22. september, hvor TMZ første gang bragte afsløringen, har Kylie Jenner selv ikke ytret så meget som et ord om sin påståede graviditet.

Nu mener mediet Radar Online så at have fundet ud af, hvad årsagen er til den larmende stilhed fra hele familien: Kylie Jenner har fået påbud mod at sige noget om det.

Ifølge en anonym kilde tæt på familien er det Kylies egen mor og manager, 61-årige Kris Jenner, der har givet sin datter mundkurv på - af økonomiske årsager.

»Kris har bedt Kylie om at vente, til de er færdige med at filme en graviditets-special. Hun vil også gerne se, om Life of Kylie får en sæson 2,« siger kilden og fortsætter:

»Kylie hader at holde sig væk fra rampelyset, men Kris har en vision om, hvordan tingene skal foregå, så Kylie er nødt til at lytte til sin mor.«

Og meget tyder på, at hun lytter grundigt efter. På de sociale medier er Kylie Jenner 'pludselig' stoppet med at dele billeder, hvor man kan se hele hendes krop. Det gjorde hun ellers ofte før i tiden, men nu er det mere end en måned siden, fans har set hendes mave.

Men måske får vi den ikke engang at se, før barnet er kommet til verden, hvis man skal tro den anonyme kilde, der udtaler sig til Radar Online.

»Lige nu overvejer de sågar at vente, til barnet er født med at stå frem, for Kris mener, det vil blive enormt. Hun synes faktisk, det er en genial idé,« lyder det.

I så fald skal vi vente til februar, hvor Kylie Jenner angiveligt har termin. Det bliver spændende!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx