22/08-17 11:53

FCK finder straf ude af proportioner og vil appellereFCK finder straf ude af proportioner og vil appellere

FC København er dømt til at skulle afvikle to hjemmekampe uden tilskuere, men klubben vil appellere straffen.

København. FC København vil appellere sanktionen om, at holdet skal afvikle to hjemmekampe uden tilskuere som følge af tilskueruroligheder i den seneste kamp mod Brøndby.

Direktør Anders Hørsholt og FCK anerkender, at der skal være en straf, men man finder denne sanktion alt for hård.

- Vi anerkender og accepterer, at der skal være en straf efter det, der skete på Brøndby Stadion, og vi har gentagne gange taget skarpt afstand til episoden. Det gør vi naturligvis fortsat.

- Vi mener dog, at sanktionen er ude af proportioner. Vi vil derfor appellere dommen og afventer appelinstansens beslutning i forhold til, om dommen udsættes, mens appelsagen kører, siger Anders Hørsholt til FCK's hjemmeside.

Fodboldens Disciplinærinstans kom med dommen tirsdag, og ud over at FCK skal afvikle to hjemmekampe uden tilskuere, er klubben idømt en bøde på 150.000 kroner.

FCK skal spille den næstkommende hjemmekamp mod FC Midtjylland uden tilskuere samt den næste kamp mod Brøndby i november.

Baggrunden for straffen er FCK-fansenes opførsel i den seneste udekamp mod Brøndby 6. august.

Her angreb talrige FCK-tilskuere kontrollører og politi, så opgøret måtte afbrydes i næsten 20 minutter, efter at Brøndby havde scoret kampens enlige mål i det 90. minut.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx