14/08-17 07:57

Restaurant Flammen bliver slagtet i anmeldelse: 'Man mistænker dyret for at være omkommet af tørst snarere end skudt på jagt'Restaurant Flammen bliver slagtet i anmeldelse: 'Man mistænker dyret for at være omkommet af tørst snarere end skudt på jagt'

Et medlem af den populære restaurantkæde Restaurant Flammen får drøje hug af en madanmelder, der giver spisestedet en stjerne efter at have prøvesmagt sig gennem forretter, tilbehør, salatbar og grillbuffet. Den ene stjerne er for de kolde øl og det søde personale, skriver Finans.dk.

»Jeg har svært ved at forestille mig, at der står faglærte kokke og er stolte af noget som helst af det, der foregår på Flammen. Ret beset bliver der ikke kokkereret på stedet. Der bliver klippet poser op, hældt ud af bøtter og glas, og så bliver der stegt kød,« skriver madanmelder Anders Halskov, der oplevede, at størstedelen af kødet i Restaurant Flammens grillbuffet var overtilberedt og tørt.

Sørgelige forretter og pjaskede flødekartofler

»Kødbuffetens værste tilbud var en vildsvinemørbrad indpakket i et tykt lag hjortefars. Farsen smagte sødligt, underkrydret og ikke spor af vildt, og mørbraden i midten var så tør, at man mistænker dyret for at være omkommet af tørst snarere end skudt på jagt. Det burde ikke være landet på nogens middagstallerken,« skriver anmelderen, som også kritiserer Restauranten for at servere en sørgelig forretsbuffet, en kedelig salatbar og pjaskede flødekartofler.

Værst stod det ifølge anmelderen til med stedets kartoffelsuppe, som Anders Halskov mente var for tyk og tilmed smagte sødligt af kagecreme.

Rædselskabinet af færdigvarer

Selve konceptet om en restaurant som Restaurant Flammen tiltaler dog Anders Halskov.

»Jeg er fuld af sympati for idéen om en billig, familievenlig restaurant, hvor man kan få et hæderligt, usnobbet måltid mad, som alle kan forstå. Grill-buffet-idéen er heller ikke tosset (...) Og havde kødet nu været stegt en anelse mindre, havde tilbehøret nu været frisk og hjemmelavet (...), havde der nu været store fade med et lille udvalg af frisklavede blandede salater i stedet for et rædselskabinet af færdigvarer, så kunne Flammen have lyst klart i den billige ende af dansk gastronomi,« skriver Anders Halskov.

Restaurant Flammen er en dansk familieejet restaurantkæde med 13 restauranter rundt omkring i Danmark. Restauranten stammer oprindeligt fra Sønderjylland, hvor idéen opstod på den familieejede restaurant Fole Høkerkro i 1996.

BT har forsøgt at få en kommentar om den kritiske anmeldelse fra Restaurant Flammen.

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx