Af Joy Fryd Larsen - 05/07-17 10:47

Se billedet: Det er en luftmadras, men det ligner noget HELT andetSe billedet: Det er en luftmadras, men det ligner noget HELT andet

»Fokusgruppe. Dette kunne have været undgået med én fokusgruppe (af kvinder)«

storybild

En luftmadras til brug i poolen har fået stor opmærksomhed på internettet grundet sit særlige design.

Fokusgruppe. Dette kunne have vret undget med n fokusgruppe (af kvinder)

Man kan kun gisne om, hvordan firmaet Aquarias brainstorm foregik, da de skulle finde p form og farve til 'Pasadena Pool Float', der er en luftmadras til poolen. Med produktets ovale form og hvide farve er der flere, der synes, at poolmadrassen mest af alt ligner et kmpemssigt hygiejnebind.

Billedet blev oprindeligt uploadet p onlineforummet Reddit, hvor det hurtigt fik succes. Kort tid efter fand fotoet vej til Twitter med teksten 'Fokusgruppe. Dette kunne have vret undget med n fokusgruppe (af kvinder)', hvo det i skrivende stund har fet over 30.500 retweets og 116.4000 likes:

Reaktionerne p det srprgede design er mange. En Twitter-bruger beder til, at nogen kber hygiejnebindsmadrassen og medbringer en anden badeanordning, der ligeledes har vret get viralt, fordi den med sine to skriglyserde 'lber' ligner noget, der m vre op til lserens fri fantasi at bedmme:

En anden bruger sprger nysgerrigt, hvor hj en sugeevne det flydende bind har:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Morgan Freeman beskyldt for...
bt.dk
Dansk supermarkedskæmpe sender...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx