21/08-17 17:00; Opdateret: 22/08-17 00:22

Dommer skød tilbage da han blev ramt af skud på vej til jobDommer skød tilbage da han blev ramt af skud på vej til job

En dommer er blevet bragt til hospitalet og er såret af skud. Den mistænkte meldes dræbt af retsbetjent.

Ohio. Den mand der skød og sårede en dommer foran retten i Steubenville, Ohio, mandag, var far til en tidligere high school-elev, der i 2013 blev dømt for voldtægt, oplyser myndighederne.

Hans søn Ma'Lik Richmond blev i 2010 dømt til ti måneders ophold i et ungdomsfængsel, efter at han sammen med en anden havde voldtaget en 16-årig pige.

Sagen tiltrak sig dengang stor mediebevågenhed, da Ma'Lik Richmond var en kendt spiller for skolens amerikanske fodboldhold.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Dommeren Joseph Bruzzese Jr. var selv i stand til at skyde tilbage mod angrebsmanden, da han blev ramt på vej ind i retsbygningen.

Han affyrede flere skud, inden at en retsbetjent brød ind i skyderiet og dræbte angrebsmanden. Dommeren er såret efter angrebet, men er ikke i livsfare.

Han blev skudt omkring klokken otte lokal tid mandag morgen.

Det skete nær retsbygningen i Steubenville, der ligger langs med Ohio floden. Det er 48 kilometer vest for storbyen Pittsburgh i nabostaten Pennsylvania.

Ifølge de lokale myndigheder kunne dommeren tale, efter at han blev skudt, og er blevet fløjet til et hospital i Pittsburgh.

På billeder kunne den mistænkte ses ligge på jorden ved siden af en bil efter skudepisoden.

Politiet har oplyst, at en mand, der var i bilen med den mistænkte, er blevet taget med af politiet. Retsbygningen har været lukket efter skyderiet.

Flere medarbejdere i retsbygningen har været vidne til skudepisoden. De skal nu have tid til at komme sig over hændelsen, siger den lokale politikommissær til tv-kanalen WTOV ifølge AP.

Medarbejdere i retsbygningen siger også til AP, at de mener skuddene mod dommeren var beviste.

Ifølge dem har dommeren en fast parkeringsplads, og man ville derfor vide, at det var ham, der forlod den pågældende parkeringsplads, lyder spekulationerne.

/ritzau/AP

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx