02/11-17 07:08; Opdateret: 02/11-17 07:27

Øget headset-salg får GN til at opjustereØget headset-salg får GN til at opjustere

GN Store Nord har haft større fart i GN Audio end forventet i tredje kvartal. Lille opjustering.

København. Traditionelt har det været høreapparaterne, der har trukket det tunge læs for GN Store Nord, men GN Hearing får konkurrence af lillebroren GN Audio, der producerer headset.

Det viser regnskabet for tredje kvartal, hvor GN Audio leverede en organisk omsætningsvækst på ni procent mod GN Hearings seks procent.

Det er andet kvartal i træk, hvor salget af headset - som markedsføres under Jabra-brandet - er vokset mere end salget i høreapparatdivisionen.

De fine resultater får GN-ledelsen til at opjustere forventningerne til GN Audios årsvækst en smule. Fra "mere end 6 procent" til "mere end 7 procent".

- Vores stærke momentum er resultatet af vores konstante fokus på innovation, kommercialisering og vores medarbejderes ekspertise, lyder forklaringen fra Rene Svendsen-Tune, der er administrerende direktør i GN Audio.

Når det gælder høreapparaterne, sætter GN sin lid til de nyeste topmodeller, Resound Linx 3D, som blev lanceret allerede i andet kvartal.

I tredje kvartal er yderligere et par modeller føjet til serien.

GN Store Nord opnåede i tredje kvartal et resultat før skat på 364 millioner kroner, som skal sammenholdes med overskuddet på 278 millioner kroner i samme periode sidste år.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Casper satte vild rekord over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx