Af Mads Degn - 27/07-17 21:33

Politiet i direkte besked til tre mænd: Meld jer - ellers...Politiet i direkte besked til tre mænd: Meld jer - ellers...

- Det er afgørende for os, at gerningsmændene bliver stillet til ansvar for deres handlinger

Tre gerningsmænd, en enkelt med tilknytning til bandegrupperingen Loyal To Familia (LTF), opfordres af København Politi til at melde sig selv til politiet inden fredag den 28. juli klokken 10.

Gør de ikke det, har politiet tænkt sig at offentliggøre deres navne og billeder.

’Det er afgørende for os, at gerningsmændene bliver stillet til ansvar for deres handlinger, og hvis de ikke selv kan finde ud af at melde sig til politiet, så må vi søge hjælp hos befolkningen’ udtaler politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for Organiseret kriminalitet i en pressemeddelelse.

Til BT uddyber Steffen Thaaning Steffensen:

»Alle tre personer ved godt, at de er efterlyst, og det ved deres familier også. De har været det et stykke tid, og nu gider vi ikke bruge flere kræfter på at rende rundt og lede efter dem,« fortæller han og tilføjer:

»Jo før de melder sig selv, desto bedre. De har til fredag klokken 10, og det vil sige, at det er for sent, hvis de først dukker op efter weekenden på mandag. Den går ikke.«

De tre gerningsmænd er henholdsvis 22, 23 og 24 år og alle mænd.

Den 22-årige, som ifølge politiet har forbindelse til Loyal To Familia, er efterlyst for sammen med tre andre personer at have hjulpet til med afpresning, hærværk og brandstiftelse mod en række massageklinikker.

De to øvrige er efterlyst for knivstikkerier på henholdsvis Frederiksberg og i Københavns Nordvest-kvarter.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt dansk rigmandsdatter scorer...
bt.dk
Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Line Baun: Det lyder uhyggeligt...
bt.dk
Cæcilie var en almindelig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx