21/08-17 21:21; Opdateret: 21/08-17 22:45

Identificering af kvindetorso kan tage dageIdentificering af kvindetorso kan tage dage

Skal kvindetorso identificeres ved hjælp af dna, kan det tage dage, oplyser politiet.

København. Om en kvindetorso uden hoved, arme og ben stammer fra den forsvundne journalist Kim Isabel Wall, ved politiet endnu ikke. Og at nå frem til en afklaring kan tage tid, fortæller efterforskningsleder Jens Møller.

- Hvis vi skal identificere på baggrund af dna, så kan der gå et par dage, fortæller Jens Møller mandag aften på et pressemøde ved Københavns Politigård.

Københavns Politi undersøger nu, om der kan være tale om den svenske journalist Kim Isabel Wall, men de kan endnu ikke sige noget.

- Det er alt, alt for tidligt at sige noget om. Vi ved det simpelthen ikke. Det er klart, at lige så snart vi får identifikation, så melder vi det ud, siger Jens Møller.

Torsoen blev fundet mandag eftermiddag på den sydvestlige del af Amager. Det var en mand på cykel, der fik øje på liget i vandet og tilkaldte politiet.

Liget er bragt til Retsmedicinsk Institut i København, hvor der mandag aften bliver afholdt et retslægeligt ligsyn.

- Efterfølgende vil vi finde ud af, om det giver mening at fortsætte i aften og i nat og lave en obduktion, eller om det bliver udsat til i morgen, lyder det fra Jens Møller.

Hvor længe liget har ligget i vandet, ved politiet ikke. Men ifølge Jens Møller er der tale om et lig, der har ligget noget tid.

- Det er ikke en, der er faldet i vandet i dag, kan jeg sige, fortæller Jens Møller.

Ud over de retsmedicinske undersøgelser leder politiet efter resten af liget. Blandt andet undersøger man bundgarnspæle nær det område, hvor torsoen blev fundet.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx