Af Steffen Gronemann - 07/08-17 10:35

Midt i fodboldballaden: FCK-fan hyldes som helt efter modig protestaktionMidt i fodboldballaden: FCK-fan hyldes som helt efter modig protestaktion

Midt i den voldsomme ballade, som FCK-bøller skabte i købvenhavnerderbyet søndag aften på Brøndby Stadion, gjorde en FCK-fan sig bemærket med en helt særlig heltmodig aktion.

Kort efter Simon Tibbling scorede Brøndbys sejrsmål i det 90. minut gik FCK-bøller nemlig amok i en voldsrus mod vagterne på Brøndby Stadion. Iført masker og med vilde fagter kom de først i slagsmål med vagterne, hvorefter politiet greb ind for at forsøge at stoppe balladen, der betød at kampen blev afbrudt i mere end et kvarter.

Mens balladen fortsat stod på, og kort efter at bøllerne havde fortrængt politet fra tribunen, kunne man på tv-billederne pludselig se en FCK-fan tage affære på helt anderledes og fredelig vis.

Helt alene i en gammel fuchsia-farvet FCK-udebanetrøje stillede manden sig op med front mod den horde af 50-100-150 aggressive FCK-fodboldbøller, som kort forinden blandt andet havde slået en vagt i gulvet og smadret et hegn.Bag ham - på den anden side af et hegn - stod ordensmagten i fuld kampuniform og holdt et vågent øje med ballademagerne, klar til at endnu engang at gribe ind og stoppe balladen, hvis den skulle eskalere yderligere.

Alligevel holdt manden demonstrativt sit FCK-halstørklæde op over hovedet i en slags fredelig og ensom protest mod de optøjer, der var opstået på FCK's fanafsnit.

Sådan stod han i flere minutter, tilsyneladende upåvirket af den store virak omkring ham. Siden fik han selskab af endnu en FCK-fan, som også stak sit halstørklæde op med front mod ballademagerne.

Den 'heltegerning' har givet de to FCK-fans mange sympati-tilkendegivelser på de sociale medier.

Se de positive reaktioner fra Facebook og Twitter herunder: 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stak af efter ydmygelse: Serena...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Kan det betale sig at købe en brugt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx