20/10-17 21:17

Axelsen om inder efter nederlag: Han er en værdig vinderAxelsen om inder efter nederlag: Han er en værdig vinder

Kvartfinalen blev endestationen for den danske verdensmester Viktor Axelsen ved Denmark Open.

Odense. Den danske verdensmester i badminton, Viktor Axelsen, tabte fredag aften til indiske Kidambi Srikanth i kvartfinalen på hjemmebane ved Denmark Open.

Danskeren var favorit, og han har også vundet de to seneste opgør mod inderen, men han mener, at Srikanths sejr var fortjent.

- Han var en værdig vinder af kampen. Srikanth spiller rigtig godt. Han kan mange ting, der gjorde det svært for mig, siger Axelsen.

Turneringen spilles i Odense, som er Axelsens hjemby, og det er ikke nogen hemmelighed, at han gerne havde set sig selv som vinder af turneringen, men han var alligevel fattet efter nederlaget.

- Jeg er selvfølgelig skuffet. Jeg ville da gerne have spillet noget mere, men sådan skulle det ikke være.

- Jeg føler, at jeg skulle have lukket kampen i andet sæt - jeg havde mine chancer. Men sådan er det desværre, siger Axelsen.

I tredje sæt virkede danskeren træt, og inderen så ud til at blive bedre og bedre. Det blev afgørende for kampens udfald.

- Jeg havde mere energi i de to første sæt, og han havde så endnu mere i tredje, hvor jeg spillede dårligt. Jeg følte mig træt i tredje sæt, siger verdensmesteren.

- Selvfølgelig kan det have noget at gøre med, at man ikke har sovet så godt, men jeg vil ikke bruge nogen undskyldninger.

- Han sad også og ventede på, at lyset skulle komme igen i går (torsdag, red.), så han har heller ikke haft prangende forberedelser, forklarer Axelsen.

Torsdagens program ved Denmark Open blev udsat, da der var problemer med lyset i hallen, hvor der spilles.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
Farvel single-liv: Skibabe har scoret...
bt.dk
Medie: Søren Pind var tæt på dansk...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx