29/07-17 02:54

QUIZ: 11 hurtige om Trumps tid som præsidentQUIZ: 11 hurtige om Trumps tid som præsident

Hvor godt har du fulgt med i Donald Trumps gøren og laden i Det Hvide Hus? Tag quizzen her.

Washington D.C.. Kaos, interne stridigheder og udskiftninger på topposter i Det Hvide Hus har præget Donald Trumps første måneder i embedet som USA's præsident.

Senest har præsidenten skiftet stabschef Reince Priebus ud med minister for national sikkerhed John Kelly.

Men hvor godt har du fulgt med i Donald Trumps præsidentskab? Tag quizzen her:

1) Hvilket præsidentielle dekret underskrev Donald Trump på sin første dag i Det Hvide Hus?

A: Implementer begrænsninger mod lobbyister.

B: Tilbagerul Obamacare.

C: Byg en mur langs USA’s grænse til Mexico.

2) Hvem var den første stats-/regeringsleder, der besøgte Donald Trump i Det Hvide Hus?

A: Benjamin Netanyahu.

B: Theresa May.

C: Justin Trudeau.

D: Angela Merkel.

3) I hvilken forbindelse havde Det Hvide Hus ifølge Donald Trumps rådgiver Kellyanne Conway forsynet pressen med "alternative fakta"?

A: Vejret under Donald Trumps indsættelsesceremoni.

B: ”Bowling Green”-massakren.

C: Antallet af fremmødte ved Donald Trumps indsættelsesceremoni.

4) Hvad var Donald Trumps forklaring på, at han ikke ville deltage i den traditionsrige middag for journalister i Det Hvide Hus?

A: Han ville holde et vælgermøde.

B: Han ville tilbringe tiden på sit feriested Mar-a-Lago.

C: Han skulle spille golf.

D: Han ville sende live fra Twitter.

5) Hvem i Donald Trumps stab har kaldt pressen for "oppositionen"?

A: Boris Epshteyn.

B: Sean Spicer.

C: Kellyanne Conway.

D: Steve Bannon.

6) Hvad kaldte præsidenten tidligt i sit præsidentskab for "forældet".

A: Nato.

B: Nafta.

C: EU.

D: FN.

7) Hvilket emne fik Donald Trump til at smække røret på under en samtale med den australske premierminister, Malcolm Turnbull?

A: Tortur.

B: Handelsaftaler.

C: Flygtninge.

D: Ambassadørposter.

8) Hvem er Donald Trumps beskæftigelsesminister?

A: Alexander Costa.

B: Andrew Puzder.

C: Elaine Chao.

D: Steven Mnuchin.

9) Hvad er Secret Services kodenavn for præsidenten?

A: Winner.

B: Mogul.

C: Trailblazer.

D: Potus.

10) Præsident Trump har sagt, at de folk, han har udvalgt til topposterne i sin regering, har:

A: Bedre ting at give sig til.

B: Langt den højeste IQ i et kabinet nogensinde.

C: Et golfhandicap på 0.

11) Hvad sagde Donald Trumps nyudnævnte kommunikationsdirektør, Anthony Scaramucci, om stabschef i Det Hvide Hus Reince Priebus under en telefonisk samtale med en journalist fra The New Yorker?

A: - Reince er en af de vigtigste medlemmer af Donald Trumps stab i Det Hvide Hus.

B: - Reince er en af mine tætteste og kæreste venner - en sand republikaner.

C: - Reince er en fucking paranoid skizofren - en paranoiker.

D: - Reince Priebus' meritter taler for sig selv.

Kilder: The New York Times og Politico

Svar: 1B, 2B, 3C, 4A, 5D, 6A, 7C, 8A, 9B, 10B, 11C.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Sigtet for at overfalde Papes...
bt.dk
Dansk by tæt på at løbe tør for vand...
bt.dk
Sådan slipper du af med hudorme og...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx