06/07-17 06:36

Sagan-exit føder ingen grønne drømme hos KristoffSagan-exit føder ingen grønne drømme hos Kristoff

Vesoul. Den meget omdiskuterede udelukkelse af verdensmester Peter Sagan (Bora) fra årets Tour de France efter den dramatiske afgørelse på 4. etape har åbnet kampen om den grønne pointtrøje op på vid gab.

Vesoul. Den meget omdiskuterede udelukkelse af verdensmester Peter Sagan (Bora) fra årets Tour de France efter den dramatiske afgørelse på 4. etape har åbnet kampen om den grønne pointtrøje op på vid gab.

Men trods fraværet af den femfoldige vinder af den grønne trøje, så gør den norske sprinter Alexander Kristoff (Katusha) sig ingen forhåbninger om at ende som vinder af den.

- Sådan som Demare kører, så tror jeg ikke, det er realistisk, at jeg kan vinde den grønne trøje, siger Kristoff, som onsdag fyldte 30 år.

- Jeg tror ikke så meget på det. Jeg synes, Demare ser rigtig stærk ud, og han har allerede en del point. Havde jeg fået point på bakkeafslutningen, som Sagan vandt, så kunne det have været, men jeg går efter en etapesejr.

Mens den grønne trøje er langt væk, så føler Kristoff til gengæld, at han kommer nærmere en etapesejr.

I tirsdagens dramatiske spurt kom nordmanden ind som nummer tre og blev rykket frem som toer efter deklasseringen og udelukkelsen af Sagan.

- Jeg føler, jeg bliver stærkere og stærkere, så jeg tror, det bliver bedre, siger Kristoff.

Han synes, at udelukkelsen af Sagan er en meget hård straf, selv om slovakken kørte en hård spurt.

Mark Cavendish (Dimension Data), som kolliderede med barrieren efter tæt kørsel med Sagan, måtte trække sig fra løbet med en skulderskade.

På tv-billederne så det meget voldsomt ud, og en ødelagt skulder så ud til at være billigt sluppet. Men det er sjældent, at det er mere end brækkede knogler, som står tilbage efter styrtene trods højt fart.

- Det er ikke livsfarligt, men du kan brække ting, og det er jo farligt nok i sig selv. Det er bare et farligt job, men jeg forsøger ikke at tænke så meget på det og bare koncentrere mig om at køre, siger Alexander Kristoff.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen inden grandprix: Her kan vi...
bt.dk
Enhåndet fighter får chancen: Nu skal...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Superliga-klub varsler nye tider:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx