16/07-17 21:25

USA-kender om Trumps tid: Det har været kaos uden resultaterUSA-kender om Trumps tid: Det har været kaos uden resultater

Den amerikanske præsident har ikke leveret, og det kommer til udtryk i målingerne nu, lyder det fra redaktør.

New York. Den amerikansk præsident, Donald Trump, er den mest upopulære præsident i 70 år efter et halvt år i embedet. Det viser en måling fra måling fra ABC News og Washington Post.

Det er ikke særligt overraskende, mener redaktør på netmediet Kongressen.com, Anders Agner Pedersen.

Han pointerer, at allerede da Trump blev taget i ed som præsident i januar, lå han lavt i målingerne.

- Nu hvor han så har fået ansvaret og ikke rigtig har leveret de helt store resultater, så måtte det også på en eller anden måde komme til udtryk i målinger som denne. Og det er det, som vi ser nu, siger han.

Målingen viser, at blot 36 procent synes om Trump, mens 58 procent af respondenterne svarer, at de ikke er tilfredse med præsidenten.

Det er efter, at Trump snart har været præsident i et halvt år. Indtil videre har præsidentperioden ifølge redaktøren været præget af kaos.

- Kaos har hersket i USA siden 20. januar, hvor Trump blev taget i ed som præsident. Der har nærmest ikke været en dag uden en eller anden form for breaking news historie. Og man kan sige, der har været stor ståhej, men meget få resultater fra Trumps side, siger Anders Agner Pedersen.

Den 20. juli har Trump siddet ved magten i seks måneder.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Medie: Nye detaljer afsløret om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx