15/08-17 12:55; Opdateret: 15/08-17 15:02

Mand bliver låst inde i badeværelse under hjemmerøveriMand bliver låst inde i badeværelse under hjemmerøveri

Tre unge mænd trængte natten til tirsdag ind hos en ældre mand i hans hjem ved Nykøbing Falster.

Nykøbing Falster. Politiet søger vidner, der har set mistænkelige biler eller personer på Stubbekøbingvej ved Nykøbing Falster, hvor en 74-årig mand natten til tirsdag blev udsat for et groft overfald i sit hjem.

- Det er et noget øde sted på en hverdagsaften, men vi håber, at nogen har set eller hørt noget, og hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt, siger politikommissær Steen von Würden, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden har oplyst til politiet, at tre unge mænd natten til tirsdag trængte ind i hans hjem, hvor de truede ham og låste ham inde på husets badeværelse.

- Fra badeværelset kunne den 74-årige høre, hvordan mændene gennemrodede hele hjemmet, siger Steen von Würden.

Mændene forlod huset uden at slippe manden ud først. Men da de var gået, lykkedes det ham ifølge politiet at bryde ud af badeværelset ved hjælp af en saks.

Derpå ringede han straks til politiet og anmeldte det grove overfald.

- Han har ikke lidt fysisk overlast, men han er rystet over det, der er sket, siger Steen von Würden.

Ud over et mindre beløb i kontanter har de tre mænd tilsyneladende ikke røvet noget fra mandens hjem.

Politiets efterforskere og politi med hunde har tirsdag morgen undersøgt området omkring mandens hus på Stubbekøbingvej ved Systofte for at finde spor efter de tre røvere.

Politiet har også afhørt mulige vidner til overfaldet, men efterforskerne vil gerne i kontakt med flere personer fra området, der kan have set eller hørt noget natten til tirsdag.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der har set noget mistænkeligt på Stubbekøbingvej i tidsrummet mellem klokken 2 og 4.40. Det kan være personer eller køretøjer, siger Steen von Würden.

Folk, der har oplysninger, kan ringe til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx