27/11-17 15:01

QUIZ: Test din viden om det britiske kongehusQUIZ: Test din viden om det britiske kongehus

Meghan Markle slutter sig til de royale i Storbritannien. Hvor meget du ved om hendes kommende familie?

London. Den britiske kongefamilie får til foråret et nyt medlem. Det sker, når prins Harry gifter sig med den amerikanske skuespiller Meghan Markle.

Her kan du teste din generelle viden om familien.

1: Hvornår døde prinsesse Diana?

a) August 1996.

b) August 1997.

c) August 1998.

2: Hvornår blev prins Charles gift med Camilla, der er hertuginde af Cornwall?

a) 2003.

b) 2004.

c) 2005.

3: Hvad hedder Meghan Markles alterego i tv-serien "Suits"?

a) Rachel Green.

b) Rachel Zane.

c) Rachel Berry.

4: Hvilket nummer i arvefølgen er prins William?

a) Nummer to.

b) Nummer tre.

c) Nummer fire.

5: Hvor kan man se den yderst populære tv-serie om dronning Elizabeths liv, der hedder "The Crown"?

a) HBO.

b) Amazon.

c) Netflix.

6: Hvornår blev dronning Elizabeth og prins Philip for første gang oldeforældre?

a) 2010.

b) 2012.

c) 2013.

7: Hvad er prins Williams kones borgerlige navn?

a) Kate Middleton.

b) Catherine Elizabeth Middleton.

c) Catherine Agatha Middleton.

8: Prins Harry tilbragte ti år i den britiske hær. Hvor har han været udsendt to gange som soldat?

a) Afghanistan.

b) Irak.

c) Mali.

9: Hvem i Storbritanniens historie har siddet længst tid som monark?

a) Dronning Victoria.

b) Kong George III.

c) Dronning Elizabeth.

10: Hvor mange kunne lytte med på BBC Radio, da daværende prinsesse Elizabeth blev gift med prins Phillip i 1947?

a) 100 millioner.

b) 150 millioner.

c) 200 millioner.

Svar: 1B, 2C, 3B, 4A, 5C, 6A, 7B, 8A, 9C, 10C.

Kilder: IMDB, royal.uk, The Independent.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx