Af Webstud/AS - 30/08-17 22:44

Solgte vand til overpris under katastrofe: - Det er dybt beklageligtSolgte vand til overpris under katastrofe: - Det er dybt beklageligt

En amerikansk butik kom ved en fejl til at sælge vand til overpris under orkanen Harvey. Det fik flere brugere på sociale medier til tasterne.

storybild

Den amerikanske butikskæde, Best Buy, undskylder for en fejl, der har fået folk til at beskylde kæden for at hæve priserne i forbindelse med orkanen Harvey. Det skriver CBS News.

Et billede, taget af en borger i byen Houston, viser, at en pakke med 24 flasker vand koster 262 kroner i Best Buy-butikken. Det svarer til omtrent 10 kroner per flaske, hvilket fik brugere på Instagram og Twitter til at råbe vagt i gevær.

This is the bestbuy in cypress. Selling water. You should be ashamed. Check your inventory and end of day reports. #harvey #hurricane #hurricaneharvey

Et opslag delt af John - I burde skamme jer, skriver Instagram-brugeren Johninhouston blandt andet om de dyre vandflasker.

Best Buy skyndte sig dog at forklare, hvorfor prisen var skruet så meget i vejret, og undskyldte for, at de 'havde givet nogen det øjeblikkelige indtryk af, at vi forsøgte at udnytte situationen'.

Firmaet forklarede, at de kun har individuelle priser på vandflaskerne, og at de ansatte havde prissat pakken med vand 'ved at gange prisen på én flaske med antallet af flasker i pakken'.

I Texas er det ulovligt at tage overpris ved salg af fornødenheder under en naturkatastrofe og kan udløse bøder på op mod halvanden million kroner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx