Af Simon Boas - 26/07-17 13:18

Mystik om ligfund: Politiet ved ikke, hvem der er fundetMystik om ligfund: Politiet ved ikke, hvem der er fundet

Tirsdag fandt en hundelufter et lig i en skov nær Nykøbing Mors, men politiet mener ikke, at der ligger en forbrydelse bag.

storybild

Politi (Billede: ida Marie Odgaard)

Og mens det endnu ikke er lykkedes at identificere det afdøde menneske, så bringer Morsø Kommune nu endnu mere mystik til sagen. For ifølge Nordjyske.dk, så er der i øjeblikket ingen savnede personer i Morsø Kommune.

Morsø Kommunes direktør for social, sundhed og beskæftigelse Henrik René Christensen fortæller til Nordjyske, at man ganske enkelt ingen anelse har om, hvem den afdøde kan være.

Onsdag meddelte Midt- og Vestjyllands Politi, at man efter at have undersøgt stedet kunne konkludere, at liget har ligget i skovområdet i lang tid, og det derfor ikke havde været muligt at identificere, ligesom politiet heller ikke har været i stand til at fastslå dødsårsagen.

'Liget er derfor sendt til Retsmedicinsk Institut med henblik på at identificere personen og fastslå dødsårsagen nærmere,' lyder det i en pressemeddelelse.

Det var en tilfældig forbipasserende hundelufter, der fandt liget i et mindre skovstykke i udkanten af Nykøbing tirsdag aften.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
DMI advarer: Risiko for skybrud og...
bt.dk
Efter skræmmende fund: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx