26/11-17 17:30

Hobro-angriber savner midtbanespiller i 0-3-nederlagHobro-angriber savner midtbanespiller i 0-3-nederlag

Hobros Quincy Antipas savnede karantæneramte Vito Hammershøy-Mistrati i søndagens nederlag til OB

Odense. Hobros midtbanespiller Vito Hammershøy-Mistrati var ude med karantæne i søndagens kamp mod OB. Nordjyderne endte uden ham med at tabe 0-3 til fynboerne.

Hobros angriber Quincy Antipas savnede midtbanespilleren, der bidrager med meget til nordjydernes spil.

- Mistrati gør generelt en stor forskel for os, når han er på banen. Han er uden tvivl en enorm vigtig spiller og han løfter alle spillerne op på et andet niveau, siger Antipas.

I stedet for den karantæneramte Mistrati, var det Mikkel M. Pedersen, der havde overtaget pladsen på den centrale midtbane. Antipas mener, at Pedersen gjorde en god figur, men Mistrati er vanskelig at erstatte.

- Han (Pedersen red.) gjorde et godt stykke arbejde, men hvis man så kampen, kunne man se, hvor vigtig Mistrati er for os. Han er en klassespiller, siger angriberen.

Hobro var under pres igennem det meste af kampen. Ind imellem kom nordjyderne frem til enkelte omstillinger, men chancerne løb ud i sandet.

- Der var flere gode kontramuligheder, men holdet var ikke godt nok til at få bolden ind i feltet. Normalt gør holdet chancerne større, men OB gav ikke meget plads, siger Antipas.

I næste runde skal Hobro møde AC Horsens på hjemmebane. Her er der endnu en gang lagt op til en kamp om top-6-placeringer.

Til den tid glæder Antipas sig til at have Hammershøy Mistrati tilbage på holdet.

- Spillerne bliver nødt til at præstere mod Horsens. Med alle mand med skal vi sætte os i en god position inden vinterpausen, siger Antipas.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Yes! Godt nyt til alle NCIS-fans
bt.dk
Ny tendens ved aftenbordet:...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx