Af Steffen Gronemann - 19/08-17 13:38; Opdateret: 19/08-17 13:48

Fodboldtosse vinder vild rekordsum i Eurojackpot: Det vil han bruge pengene påFodboldtosse vinder vild rekordsum i Eurojackpot: Det vil han bruge pengene på

Der render en fodboldglad mand rundt i Norge, som nok har svært ved at få armene ned i dag.

storybild

I går vandt han 441 millioner norske kroner i Eurojackpot, hvilket svarer til 350 millioner danske kroner. Ifølge TV2 i Norge er det den største sum, der nogensinde er udbetalt til en nordmand.

Og det er kun anden gang i historien, at der kun er en vinder af Eurojackpot-puljen.

»Jeg skal love dig for, at det var en lettere chokeret herre i den anden ende,« siger Ingrid Roterud Mathisen fra Norsk Tipping, som i går aftes på telefon overbragte den vidunderlige nyhed til vinderen - en norsk mand, som ønsker at være anonym.

Han skulle ifølge Ingrid Roterud Mathisen lige bruge lidt tid til at lade nyheden bundfælde sig. Men da han havde sundet sig afslørede han over for hende, hvad nogle af de mange millioner kroner skulle bruges på.

»Ja, han sagde, at han måske ville købe en fodboldspiller til sit yndlingshold. Han sagde ikke, hvilken klub, der var tale om, men vi har haft en storvinder, der tidligere har gjort det samme. Så det kan ske, at der er en fodboldklub, som kan se frem til lidt sponsorpenge,« siger Ingrid Roterud Mathisen.

Eurojackpot er et populært spil blandt spillefugle, som startede i marts 2012 og har meget store vindersummer, da det spilles i en række europæiske nationer: Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien Sverige og Ungarn.

Ifølge Danske Spil er der altid minimum 63 millioner kroner til 1.-præmiepuljen. I går aftes var det beløb dog langt større. Og det kan den anonyme norske mand og hans yndlingsfodboldhold nu få stor glæde af.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx