25/10-17 13:39

Politi opgiver at tiltale 23-årig for voldtægt på sommerlejrPoliti opgiver at tiltale 23-årig for voldtægt på sommerlejr

En kvinde anmeldte i august en voldtægt på DSU's sommerlejr. Politiet rejser ikke tiltale mod 23-årig mand.

Roskilde. Midt- og Vestsjællands Politi har opgivet at rejse tiltale mod en 23-årig mand, der i august blev sigtet for at have voldtaget en 20-årig kvinde på en politisk sommerlejr.

- Den sigtede i sagen har fået et brev fra politiet om, at der ikke bliver nogen sag. Vi forventer ikke at kunne føre bevis for, at han var skyldig, siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard.

Lejren for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) blev afholdt i weekenden 5. til 6. august på en skole i Roskilde. Søndag morgen anmeldte den unge kvinde, at hun var blevet voldtaget.

Efterfølgende blev den 23-årige sigtet for voldtægten. En anklager besluttede, at politiet ikke ville kræve ham varetægtsfængslet, men politiet beholdt sigtelsen og efterforskede sagen.

Efterforskningen førte dog i slutningen af september til, at politiet besluttede, at der ikke var grundlag for at rejse tiltale. Derfor droppes sagen nu, forklarer Martin Bjerregaard.

- Vi har selvfølgelig afhørt offer og den sigtede. Vi har været ude og tjekke, om der vidner. Vi har også set efter videoer og undersøgt gerningsstedet.

- Summen af alle de ting gør, at vi ikke mener, at den sigtede kan dømmes for at være en voldtægtsmand, siger kommunikationsmedarbejderen.

Både offer og den sigtede er blevet informeret om, at sagen droppes.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
'Paradise'-par havde sex på tv: Sådan...
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx