05/07-17 13:10; Opdateret: 05/07-17 21:50

Sigtelse: Politiet finder narkopenge for knap en millionSigtelse: Politiet finder narkopenge for knap en million

København. Efter en kortvarig efterforskning beslaglagde politiet tirsdag lige knap en million kroner, som menes at have forbindelse til indsmugling og handel med narkotika.

Det oplyser politiinspektør Flemming Madsen fra Københavns Politi.

Ved et grundlovsforhør i Dommervagten i København blev to mænd på 30 og 39 onsdag varetægtsfængslet i 13 dage i sagen. De sigtes for indsmugling af og handel med narkotika.

Det var efterforskningsfællesskabet Særlig Efterforskning Øst, der tirsdag standsede en tysk indregistreret Mercedes-Benz personbil på Nørrebro i København.

Det skete, fordi efterretninger viste, at dette køretøj kunne sættes i forbindelse med indsmugling af narkotika til Danmark.

Føreren af bilen var en 39-årig hollandsk statsborger. I forbindelse med politiets arbejde med manden ankom en 30-årig dansk statsborger i en anden bil.

Danskeren, der har relationer til banden Loyal to Familia, blev anholdt. Her fandt politiet cirka 490.000 kroner i kontanter, som han ikke kunne gøre rede for.

- Efter det kom der nogle følgeransagninger i København. Her fandt vi så cirka 380.000 kroner i forskellig valuta, siger Flemming Madsen.

Politiinspektøren fortæller, at hollandsk politi har været involveret i efterforskningen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx