19/11-17 09:53

Julefrokoster kulminerer i masseslagsmål i Jomfru Ane GadeJulefrokoster kulminerer i masseslagsmål i Jomfru Ane Gade

Det har været en travl nat for de nordjyske politipatruljer. I Nørresundby angreb vred kunde taxichauffør.

Aalborg. Mange nordjyder indledte lørdag årets sæson for julefrokoster, og ud på natten udviklede den gode stemning sig til vold.

Særligt i Aalborgs Jomfru Ane Gade har der været uro i løbet af natten.

Søndag formiddag oplyser Nordjyllands Politi, at der klokken 05.50 opstod et masseslagsmål mellem 10-15 personer.

Ifølge politiet er det "ganske uvist", hvorfor slagsmålet opstod, og efter få øjeblikke var det hele tilsyneladende forbi.

- Vagtcentralens personale så uroen på videoovervågningen, og patruljerne var på stedet få sekunder efter. Alle parter forsvandt hurtigt fra stedet, skriver politiet i en pressemeddelelse.

I løbet af natten registrerede politiet mindst otte episoder i Jomfru Ane Gade i tidsrummet fra klokken 02 og frem til klokken 06.30.

- Det har resulteret i en række sager vedrørende overtrædelser af restaurationsloven samt ordensbekendtgørelsen, lyder det fra politiet.

I alt blev fem personer anholdt og anbragt i detentionen i Aalborg. De sover nu deres branderter ud og vil alle blive afhørt og løsladt i løbet af søndagen.

Mens konsekvenserne af julefrokosterne i Aalborg således er til at overse, udviklede aftenen sig mere alvorligt for en taxichauffør i Nørresundby.

Da chaufføren kort efter midnat skulle hente en kunde ved et værtshus i Smedegade, blev vedkommende bedt om at efterlade sin ølflaske uden for bilen.

Den besked var tilsyneladende så hård at kapere for manden, at han slog chaufføren flere gange i ansigtet med knyttet næve.

- Gerningsmanden løb herefter fra stedet og er forsvundet, oplyser politiet.

Voldsmanden beskrives som dansk af udseende, 20-25 år gammel og 190 centimeter høj. Han var iført sorte bukser og jakke.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye dokumenter kommet frem: Kan...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hollie forsøgte at redde kvinde, der...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx