14/09-17 15:37; Opdateret: 14/09-17 16:16

Rumænien fyrer landstræneren kort før Danmark-mødeRumænien fyrer landstræneren kort før Danmark-møde

Christoph Daum er fortid som rumænsk landstræner efter en skuffende VM-kvalifikation.

Bukarest. Når det rumænske fodboldlandshold kommer til København for at møde Danmark i VM-kvalifikationen 8. oktober, bliver det med en ny mand på trænerbænken.

Rumæniens Fodboldforbund (FRF) har nemlig besluttet at ophæve kontrakten med landstræner Christoph Daum, efter at det står klart, at rumænerne er uden chance for at komme til VM i Rusland.

- På anbefaling fra det tekniske udvalg vil vi begynde processen med at forhandle opsigelsen af hr. Daums kontrakt, lyder det på forbundets hjemmeside.

Ifølge det tyske fodboldmagasin Kicker er kontraktophævelsen allerede forhandlet på plads, og så snart forbundets forretningsudvalg har godkendt beslutningen, vil Daums afsked blive officiel.

Nu 63-årige Christoph Daum blev indsat i stillingen efter EM sidste sommer, og tyskeren fik til opgave at føre Rumænien til VM i 2018.

Selv om rumænerne var topseedet i VM-kvalifikationen, har holdet med blot ni point i otte kampe allerede udspillet sin rolle i forhold til Polen, Montenegro og Danmark.

Det er endnu ikke fastlagt, hvem der skal overtage landstrænerjobbet. Ifølge Kicker er det varmeste navn Dan Petrescu, der lige nu er træner for Cluj.

Også Cosmin Contra, som er på kontrakt hos Dinamo Bukarest, er blandt kandidaterne.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Stort cykelhold på randen af konkurs:...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx