23/11-17 22:20

Tilfreds Ståle trods 1-2: Vi dominerer i perioderTilfreds Ståle trods 1-2: Vi dominerer i perioder

På trods af 1-2-nederlaget mod Lokomotiv Moskva er Ståle Solbakken godt tilfreds med kampen.

Moskva. FC København missede den første af to matchbolde i Europa League, da holdet blev besejret af Lokomotiv Moskva i den russiske hovedstad.

Men træner Ståle Solbakken roser alligevel sit mandskabs præstation.

- Vi leverede en meget stærk udekamp mod det pt. bedste hold i Rusland. Jeg er især tilfreds med, at vi viste stærk mentalitet, efter at vi kom bagud, selv om vi er i en svær situation i øjeblikket, siger han til FCK's hjemmeside.

Lokomotiv Moskva kom foran efter 17 minutters spil, men i det 31. minut bragte Benjamin Verbic FCK på 1-1 med et fremragende langskudsmål.

- Vi kom godt tilbage i kampen og udlignede, og siden var der perioder, hvor vi dominerede kampen, og perioder, hvor de dominerede, siger træneren.

Alligevel lykkedes det ikke at få point ud af besøget i Rusland. Efter klumpspil i forsvaret scorede Jefferson Farfan sit andet mål i begyndelsen af anden halvleg.

Det formåede FCK aldrig at svare igen på. Men trods nederlaget så Ståle Solbakken flere gode præstationer.

- Flere spillere gjorde det rigtigt godt, især Boilesen og Lüftner var virkelig stærke i aften. Lüftner var helt fantastisk og tabte dårligt nok en duel, og han var hurtig til at løbe dem op, så det var en stærk præstation.

- Verbic lavede også et klassemål og viste internationalt niveau igen, og i det hele taget leverede vi en flot præstation som hold i aften, siger Solbakken.

FC København skal hurtigst muligt rette fokus tilbage på Superligaen, hvor holdet lige nu er 14 point efter førerholdet Brøndby.

Søndag tager FC København imod Lyngby i Telia Parken.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki viser klasseforskellen:...
bt.dk
DR ændrer kursen radikalt: 'Den...
bt.dk
Lokomotivfører i chok: Drama ved...
bt.dk
Emil er flyttet fra Jylland til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx